"כל היינות מייצגים יקבים ותיקים ויקבי בוטיק שמייצרים יינותיהם מזנים שטופחו בארץ", מספר חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן. "המומחיות של הסומליה בכל מלון היא בהתאמת הטעם האישי של האורח לנוכח מבחר היינות הגדול". רשימה חלקית של היינות שתמצאו בבר היין של אכדיה: המערה, דומיין דה קסטל, יתיר, טוליפ, בנימינה, רקנאטי, הרי גליל, פלם, סגל, מונטיפיורי, גוש עציון, צרעה, עמק יזרעאל ומאיה.
כמה כל הטוב הזה יעלה לכם? טעימה של שני יינות תעלה 59 שקלים; שלושה יינות: 87 שקלים; וארבעה יינות – 111 שקלים. אפשר להזמין יין גם בחצאי כוסות כדי ליהנות ממבחר גדול יותר.
בימי הקיץ האורחים מוזמנים למרפסת המרתף הצופה להר מירון, ובה אפשר להאזין למוזיקה או להשתתף בערבי זמר ארץ־ישראלי המתקיימים בימי שני וחמישי. בחורף מתכנסים במבנה העתיק בעל קשתות האבן, לוגמים כוס יין ונהנים מחומה של האח הדולקת ומהאש המרצדת, כשבחוץ הגשם מכה בעוז.
הבר, שפועל רק בעונת החורף, ממוקם במרתף עשוי אבן ירושלמית מקורית עם רצפת אבן ורודה עתיקה. יש בו שלושה חדרים עם פינות ישיבה אפלוליות ורבות־קסם. הבר נודע כמקום מפגש פופולרי עבור עיתונאים זרים, אורחים ותושבים מקומיים. בין המפורסמים שלגמו במרתף: טוני בלייר, ריצ'רד גיר, בוב דילן, וינסטון צ'רצ'יל, ג'ורג'יו ארמאני ועוד.