מסעדת קלארו
השף רן שמואלי והשף בפועל עומר אבישר מגישים תפריט ספיישלים פארם טו טייבל בדגש על מנות חלוקה. לדוגמה: דג שלם אפוי במלח ים אטלנטי;  בוצ'ר בשרים זוגי עם ירקות חווה; ;  אויסטרים על הקרח, פלמידה כבושה בסלק עם קויאר מקומי;  ריזוטו של אפונת גינה וארטישוקים ועוד. תפריט הספיישלים יוגש לצד התפריט הקבוע של המסעדה ולצד תפריט אלכוהול מיוחד
רחוב הארבעה 23 פינת דוד אלעזר תל אביב 03-6017777 http://clarotlv.com/



***



ניתן תאי
לרגל הסילבסטר השף שחף שבתאי ייצר תפריט ספיישל שיכלול מנות בהשראת אירועים, מקומות ובשיתופי הפעולה המיוחדים בהם בישל במהלך השנה האחרונה. בין המנות שיוגשו: מפתיחת NITHAN THAI  ברלין תוגש מנת-לובסטר סאקה כחול, רוטב וניל ומירין, חציל יקיטורי, וואסבי. בהשראת המסע של שחף להודו תוגש המנה- אבוקדו מהארשטה, פאפאדם, מלפפוני ערוגה, אגוזי לוז.
03-560-0555 http://www.nithanthai.co.il/



***



מסעדת גרקו היוונית
יוגש לצד תפריט המסעדה תפריט המורכב מההיצע הרב של יוון, לדוגמה: סקאלופה בגריל עם קרם פאב הורטב שקדים ועשבי תיבול ׳/ צלעות טלה עם סלט בייבי ארטישוק ועוד כשברקע מוזיקה יוונית ואווירה מדהימה.
אורי צבי גרינברג 25 תל אביב 072-392-9858



***



מסעדת TYO
המסעדה היפנית תחגוג באווירת 18קראט, עם תפריט ספיישלים הכוללוים מנת פתיחה למרכז שולחן, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה בעבור כל סועד, וקינוח זוגי. 250 ש״ח לסועד 19:30-22:00 360 ש״ח לסועד 22:00 + בין המנות:סלמון וטונה על קרח גרוס / מיקס טטאקי / חצי לובסטר בגריל / בלק קוד במרינדה של מיסו וסאקה /  פילה בקר פרוס עם כבד אווז במירין /  מבחר סושי של השף יאמה סאן. בנוסף, המסעדה מציעה מגוון מנות בתפריט המשלוחים, לאלו החוגגים את הסילבסטר בבית.ניתן להזמין באתר האינטרנט: http://tyo.co.il/ או בטלפון: 03-9300333



***
מסיבה גרוזינית ב'טש וטשה'  
'טש וטשה' הגרוזינית והמוזיקאי מיקי מיראל (טש טש) יצרו ערב מלא בשמחה עם ארוחה גרוזינית מסורתית בשילוב הופעות, רקדנים ושמח: מגוון פתיחים למרכז שולחן, מנת ביניים, מנה עיקרית, קינוח וכוס שמפנייה מואט לפתיחה/ קוקטייל ליצ'י שמפיין, שתייה קלה לבחירה, בקבוק יין אדום/לבן גיאורגי.  החל מהשעה 21:00 מחיר: 400 ₪ לסועד. בית אשל 31 , שוק הפשפשים, תל אביב – יפו, טלפון:  053-4274825



***
ביסטרו גרינברג

בביסטרו גרינברג הממוקם באזורי ח"ן, יוגשו לצד התפריט הרגיל, מגוון ספיישלים, לדוגמה: טרטר טונה אדומה וקוויאר אוסטרה, קרפציו מלפפון ורוטב מיסו/ טורטליני לובסטר ברוטב ביסק, בייבי ארטישוק קונפי, צ'יפס ארטישוק ירושלמי ועלי שיסו ועוד
אורי צבי גרינברג 25 תל אביב 072-392-9859


***



יאקימונו
מסעדת יאקימונו רוטשילד, מציעה תפריט עשיר בשני סבבים: סבב ראשון - משעה 19:00 ועד השעה 21:30, מינימום 280 ש"ח לסועד, סבב שני - משעה 22:00,מינימום 380 ש"ח לסועד.בין המנות: סלט סשימי / מבחר דים סאם / מאגורו פפר / טוקובטסו סושי ועוד . בנוסף, חברת "ימה וקדמה" תציע מבחר סאקה פרמיום במחירים מיוחדים לערב זה בלבד. במהלך הערב החל מהשעה 19:00 ינגן די.ג'י עופר ניר מוסיקת עולם באווירה מיוחדת בשילוב נגן סקסופון.



***



אמריקה
במסעדת אמריקה יחגגו בשלל ספיישלים אמריקאים מושחתים לצד התפריט הרגיל: קיבת חזיר בלחם בריוש וחלת בצל/ סביצ'ה סקאלופ עם קרם אבוקדו / המבורגר בקר עם בשר לובסטרו צ'יפס בטטה ועוד וכמובן קינוחים מטורפים.
AMERICA אבן גבירול 26 תל-אביב 03-688-4884



 





סילבסטר אחרון בקאלואליס ר"ג
לכבוד חגיגות הסילבסטר האחרון יצר השף ויקטור גלוגר תפריט סופר חגיגי למען סועדיו ועל מנת שיוכלו להגיע לארוחה מולטי חגיגית אחרונה עם מנות כמו: סשימי טונה עם קולורבי צרוב בויניגרט כוסברה נענע ודבש, טרין פואה גרא עם ריבת תפוזים עטוף בקראסט פיסטוק, פילה בקר רוסיני עם כבד אווז בגריל ועוד מחיר לסועד: 490 ₪.
קלואליס, רחוב אבא הילל סילבר 16, ר"ג. 03-5759060



***



קלואליס הכשרה בהילטון
מסעדת קלואליס הכשרה במלון הילטון תל אביב תחגוג עם תפריט טעימות חגיגי כגון : סשימי מוסר ים וקוויאר סלמון על נקטר הדרים וזעפרן, - בר ים בקדרת פטריות יער וקצף סלקים , פילה בקר בצלייה איטית, מוס פטל, תותים טריים ושברי שוקולד. מחיר לסועד: 530 ₪. לא כולל ֿ שתייה.
קלואליס הכשרה, מלון הילטון תל אביב. טלפון:



***



מסעדת פופינה
מסעדת פופינה של השף אוראל קמחי בשכונת נווה צדק הרומנטית תחגוג עם תפריט טעימות : ביצה עלומה, פטריות צלויות, קרם תפוחי אדמה מוקצף ואורז פריך / טרטר טונה ובר ים, קולורבי ופטריות מלך יער כבושים, אספרגוס וקוויאר שחור / לחמניה מאודה, בשר לובסטר, מוס כבד אווז ואיולי שום שחור /  מוס שוקולד ודובדבני אמרנה, שנטלי וניל, טוויל קקאו וגלידת קורנפלקס ועוד. סבב ראשון כניסה החל מ- 18:30 ועד 19:30 סבב שני 21:30 והלאה  395 ₪ לסועד
מסעדת פופינה, רחוב אחד העם 3, נווה צדק, תל-אביב. טלפון:  03-575-7477



***



חגיגת קרניבורים באנגוס
במסעדת אנגוס חוגגים עם ארוחת בשרים בשני סבבים. סבב ראשון יתחיל ב 19:00-22:00 וסבב שני יתחיל ב 22:00  עלות לסועד בסבב ראשון 300 ₪ ובשני 350 ₪ . בארוחה תהנו מסטייקים קלאסים, נתחים מיוחדים על עצם ועוד. תפריט סילבסטר יכלול שתייה קלה וכוס יין הבית או בירה מהחבית
רחוב הארבעה 20 , טלפון - 03-7715733 www.angus.co.il



***



סילבסטר של פופקורן, פיצות וסרט ב- Muvix
Muvix Concept, מתחם הקולנוע האישי בנווה צדק חוגג בערב הסילבסטר החל מ-20:00 עם כניסה למתחם וסרט (לפי בחירה אישית) קוקטייל קבלת פנים, יין או בירה ושתייה קלה ללא הגבלה, אדממה, פיצה ופופקורן ב-250 לזוג או 129 ליחיד. המתחם כולל 14 חדרי הקרנה, החל מחדר לזוג ועד ל-14 אנשים ותפריט מלא באוכל כיפי.



***



ביסטרו שף BROWNהשפית מיכל לוי מגישה תפריט סילבסטר אלגנטי וזוגי במסעדת בראון הכולל פתיח, מנה ראשונה ועיקרית בהגשה אישית. הסרוויס יוגש בשני סבבים 19:30 ו 21:30 .הארוחה תכלול מים מוגזים וגלידה תוצרת עצמית לסיום הארוחה.  ומה בתפריט? מרק עגבניות עם גבינת גאודהופרוסת בריוש / פטה כבד /  סלט חסות עם קונפיטורת אגסים, גבינה כחולה ושקדים קלויים  / פולנטה פטריות יער /  ספגטי פירות ים ועוד
עלות הארוחה 270 ₪ בהזמנה זוגית
בראון- BROWN ניסים אלוני 10 , מתחם G, תל אביב |  03-5444024



***



מסעדת ראיסה
המסעדה היפואית של השף אורי לוי בשוק הפשפשי תקיים חגיגה קולינרית שבמסגרתה יוצע תפריט טעימות מיוחד ועשיר שיכלול 6 מנות פתיחה ומנה עיקרית 1 לבחירה ב 250 ₪ לאדם.הארוחה תתקיים ב 2 סבבים, ב 19:00 עד 22:00  שבמסגרתו יוצע כוס קאווה לכל אורח וסבב שני החל משעה 22:00.
ראיסה רבי יוחנן 8 יפו. 036202262



***
סילבסטר טבעוני במשק ברזילי

במשק ברזילי חוגגים את הסילבסטר בארוחה טבעונית עם טעמים אקזוטיים בארוחת פיוז'ן טבעונית ,בת 5 מנות ן-2 כוסות שמפנייה: לחמניות ספירולינה מאודות, סלט גואה של אננס, קוקוס, צ'ילי וכוסברה, מרק דואט של סלק וארטישוק, טופו כבוש אפוי בטנדורי, סייטן במרינדת שזיפים ,  מגדל קצפת עם קרם קפה ועוד. הארוחה תוגש בשני סבבים: 19:00/ 21:00, מחיר: 160 ₪ לסועד.
משק ברזילי רחוב אחד העם 6, נווה צדק, ת”א | 03-5166329



***



ג'רדינו בלו
במסעדת Giardino Bello האיטלקית יחגגו החל מהשעה  19:00 בתפריט ספיישלים לצד התפריט המוכר והאהוב. בין המנות:  סביצ'ה טונה אדומה; מרק דגים איטלקי בנוסח אומבריה, רביולי במילוי קונפי אווז ברוטב חמאה ושזיפים ; פילה טונה אדומה ברוטב יין אדום; עוגה בצורת עץ אשוח מקושט במילוי קרם תות, קרם פיסטוק ומוס שוקולד לבן ועוד
Giardino Bello. קהילת ורשה 54 מרכז מסחרי הדר יוסף, תל אביב טלפון: 03-9464647



***



מלון דן תל אביב
המלון מציע ארוחה מיוחדת לצד תפריט קוקטיילים מיוחד של חברת גרייגוס כשברקע תתנגן מוסיקה ג'אז חיה.התפריט יציע מגוון תחנות פרונטאליות של הכנה מול האורח, ביניהם: שולחן נאם (צמחוני/טבעוני), פאייה דגים, Brisket, ברווז, פבלובה ושולחן שוקולד. לאורך כל הארוחה יוגשו יין הבית, מים, פרייה וקאווה. המחיר לארוחה הוא 450 ₪ לסועד. הארוחה תוגש בשני מושבים כשבכל מושב יתארחו 40 איש. 19:00 ו- 21:00.
מלון דן תל אביב, הירקון 99 פינת פרישמן ת"א. 03-5202525.



***



מסעדת "מלגו מלבר"
מסעדת השף "מלגו מלבר" של השף מוטי טיטמן  תציע תפריט "ספיישל" מיוחד אשר ידגיש את טכניקת הבישול בסגנון צרפתי שיתומחר פר מנה. הארוחה תתקיים בשלושה סבבים: 18:00, 20:00 ו-23:00:  מרק דגים אדום ושרימפס קריסטל / זוג אויסטרים ג'ילרדו גרניטה פטל /  קוביות טונה אדומה, תפוז דם, בזיליקום תאילנדי, אפונת שלג ותות שדה / ארטישוק בריגול ופולנטה רכה  /  ניוקי בשר סרטנים /חזה ברווז מקומי ועוד לצד תפריט קוקטיילים ויינות
רוטשילד 142, תל אביב



***



סושיאל קלאב
ארוחת טעימות חגיגית,  די.ג'י, תפאורת חג, מבעבעים במחירים מיוחדים וספיישל קוקטייל לכל אורח . מנות שיהיו: קרפצ'יו לוקוס, זרעי עגבנייה, שקדים קלויים אבוקדו וקולי סלק / סלט אנדיב סגול אגוזי מקדמיה, סלקים צבעוניים וגבינת בושה / בוראטה בהכנה ביתית / טורדנדו רוסיני / מחבת דייגים טוסקנית /  צלעות טלה מרמת הגולן ועוד. מחיר לסועד: סבב שני החל משעה 21:00- 420 ₪, סבב ראשון מוזל בשעה 19:00 ב 290 ₪ בלבד.
סושיאל קלאב, שד' רוטשילד 45/ אחד העם 54, טלפון: 03-5601114



***



מסעדת דיינינגס, מלון נורמן
מסעדת דיינינגס,  המגישה מטבח יפני עילי מודרני, חוגגת בארוחת טעימות  בדגש על דגים ופירות ים טריים מהמיטב המקומי והעולמי: טרטר צ'יפס עם קוקי סאן ז'אק /  לוקוס בקרם אצות / סינטה במרינדה יפנית  / סושי מוריאווסה לבחירת השף על פי הדגה היומית המקומית / עוגת גבינה ויוזו 450 ש"ח לסועד בסבב ראשון, 575 ש"ח לסועד בסבב שני, כולל יין מבעבע בחצות
להזמנות dinings@thenorman.com או 03-5435444



***



מסעדת פריים
בתכנית : ארוחת ערב בליווי נגן סקסופון, לקראת חצות הקצב עולה בניצוחו של הדי ג''י ג'סי נמני. בתפריט : שלושה מסלולים לזוג ב- 270 ₪ לאדם. מסלול סושי / מסלול בשרים / מסלול פירות ים שני סבבים 19:00 ו-21:00
פריים רמת החייל, ראול ולנברג 2, תל אביב, 03-6498080



***



כריסמס בשוק צפון
פסטיבל של המטבח הנוצרי וחגיגות חג המולד בתל אביב! בין התאריכים: 30.12.17-27.12.17 בימים חמישי עד שבת יתקיים ב"שוק צפון" רמת החייל סופשבוע של קולינריה מהמטבח הנוצרי.
השף "דוחול ספאדי", ממסעדת "דיאנא" בנצרת יתארח ב"כתר המזרח" עם הקבב המפורסם ומנסף פריקה עם בשר טלה בבישול ארוך / השף אוסמה דלאל יתארח במסעדת "רק היום" של השף אבנר לסקין עם מנות שישלבו בין ירקות חורף כמו עשב לשון החמור, חובייזה, ריג'לה, עולש בר לצד בשר טלה / שף חמודי עוקולה יתארח אצל שף יובל בן נריה ב"מיאזקי" ועוד. השוק כולו יהיה בחגיגת כריסמס, יקושט וימכרו בו כל המטעמים שיש בנצרת, "יין השוק" יכינו יין חם לשתייה. יהיה שמח



***



איטלקיה בפשפשים
יחגגו עם תפריט ספיישלים שיצרה השפית נועה לוי לצד התפריט הקבוע כשבמהלך הערב יוגשו פינוקים על חשבון הבית כמו צ'ייסרים, יינות מבעבעים ועוד הפתעות כמיטב המסורת.בתפריט: שקדי עגל על קרם חציל; סביצה דג ים עם שזיפים אדומים וסנגריה אשכולית; ריזוטו פרימוורה , פילה לברק בקרסט, ביסק סרטנים ורביולי; צלעות טלה ונתחי פילה בקר ולסיום נמסיס שוקולד מושחת עם אגוזים מסוכרים וקצפת.
איטלקיה בפשפשים. עולי ציון 16, שוק הפשפשים, יפו



***



סילבסטר טורקי באונזה
מסעדת אונזה, משוק הפשפשים ביפו, חוגגת בערב טורקי ובו מנות כמו: עלי גפן של סבתא; צ'י קופתא - שייטל נא, חסה אייסברג, בורגול, תבלינים; תמנון לימה; עוגת טרי לצ'ה - שלושה סוגי חלב, טופי.לצד המנות יוגשו קוקטיילים וינגן במהלך כל הערב די ג'יי, הצוות יתלבש בביגוד מסורתי של גלביות ותרבוש וצלם מגנטים יסתובב בין האורחים. סיט ראשון: 18:00- 20:00 / סיט שני: 20:30- 22:30 / / סיט שלישי: 23:00- 1:00
רבי חנינא 3 יפו- תל-אביב 03-6486060



***



סילבסטר ספרדי בויקי כריסטינה
בר היין הטאפאס במתחם התחנה שבנווה צדק- יחגוג עם מנות טאפאס, הרכב ספרדי, מופע רקדניות פלמנקו ומגוון יינות, שמפניות וקוקטיילים.בין המנות: קרפצי'ו לוקוס; פאייה נגרה אורז שחור, וונגולי, שרימפס, קלמרי וג'מבו שרימפס בציר דגים ארומטי; טרטר מפילה בקר; סינטה מיושנת עם קרם ערמונים ווויסקי;  ועוד
ויקי כריסטינה התחנה, נווה צדק 03-7367272



***



קלמטה
המסעדה היוונית שבכיכר קדומים ביפו, מציעה ערב באווירת יוון. שף המסעדה, עלי זועבי, יבשל לצד התפריט הקבוע גם תפריט ספיישלים הכולל מבחר מנות ראשונות, עיקריות וקינוח מפתיע. הבניין בן 500 השנים בו שוכנת קלמטה יקושט והאווירה תהיה קלילה בארומת אוזו, שיפנק את האורחים. בין המנות: טרטר טונה אדומה / פטריות פורטובלו ממולאות ברוקפור /  סלט תמנון / ג׳מבו שרימפס צלויים  / צלעות טלה על הגריל  / טורטליני בעבודת יד, ממולא בבשר סרטנים בחמאת מרווה לימונית
קלמטה, כיכר קדומים 10, יפו העתיקה



***
מא פאו
מא פאו ההודית תחגוג באווירה ססגונית ממש כמו בהודו עם להקת הודית ותפריט מנות חלוקה קטנותלצד תפריט קוקטיילים. בין המנות: סמוסה ירקות; לביבות בצל בציפוי קמח חומוס; פקורה ירקות בקמח חומוס; כדורי תפו״א מטוגנים מתובלים בגרגירי חרדל וקמח חומוס;, קדרת גרגירי חומוס ברוטב עגבניות; פיש/קלמארי פקורה; כנפי עוף, מטוגנות ומתובלות בג׳ינג׳ר ושום ועוד…
נחלת בינימין 59, תל אביב | החשמונאים 105, תל אביב037739797
***
מינה טומיי
הרשת האסייתית שלה שלושה סניפים תחגוג השנה בסימן ״הונג קונג דינר״, שבמרכזה יככבו מנות חגיגות שמקורן במטבח הסיני: ספרינג רול שרימפס /  הר גאו עוף ופטריות / סטריט פוד באו  / חציל במילוי בשר טחון, מוקפץ ברוטב סויה שום וג’ינג’ / צ'או צ'או שרימפס
טלפון להזמנת מקומות: 1-700-506-504. מינה טומיי, רח' הארבעה 17, תל-אביב | משה פלישמן 8- מרכז קסטרא- חיפה | דרך עכו 192, קריית ביאליק.



***
אבארג׳
מסעדת אבראג׳ שביפו תציין בנשף חגיגי עם  צמד זמרים שירקידו את קהל האורחים ותפריט מיוחד: קריספי קלמאר, פילה סלמון נורבגי טרי כבוש; שרימפס בחמאה; סביצ’ה דג ים; כבד קצוץ ביתי; סלט תמנונים מוקפץ; פטריות פורטובלו, במילוי גבינת עיזים; קדירת פירות ים; קבב טלה מובחר, נתחי אנטרקוט מיושנים, נתחי פרגית במרינדה  ועוד/ מחיר הארוחה: 350 שקלים לסועד 03-5244445 ככר קדומים 6, יפו העתיקה.



***



ביסטרו הכובשים
ביסטרו הכובשים, משכונת כרם התימנים, חוגג עם תפריט יצירתי שכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה. כל שולחן יקבל לפתיח לחם טרי ומטבלים וכוס קאווה תחולק בכניסה ב- 269 ₪ לסועד.  בין המנות: דגים נאים, עגבניות וביצה רכה; פטה כבד אווז; מיקס טלה ברוטב יין אדום ו; שקדי עגל ופטאטס בראווס; פילה לברק בר עם ריזוטו חצילים מעושנים; פילה בקר וכבד אווז; צלעות טלה וסוכריות שום על פריקי ירקות שורש ועוד . לצד המנות יוגשו שמפניות, יינות, אלכוהול ובירות מהתפריט הקבוע של הביסטרו. להשלמת החוויה יחולקו לאורחים צ'ייסרים ותתנגן מוזיקה שמחה. סיט ראשון 19:30-22:00, שני- 22:00-סגירה
הכובשים 48 תל אביב 03-5108555



***



The Bun
חוגגים את ערב השנה החדשה בדה באן , עם משתה שמח של טעמי רחוב אסיאתיים והרבה סאקי ותפריט ליחיד או לזוג – ויש אפשרות לשלב גם למי שבא בשלישיה. העיקר לחגוג וליהנות. ארוחה ליחיד: קראף סאקה/צ׳ויה, ראשונה ועיקרית לבחירה מהתפריט 120 ₪  או  139 ₪ בתוספת קינוח / ארוחה לזוג: בקבוק סאקה/יין ובחירה מהתפריט של שתי ראשונות, מנת באן, מנה עיקרית וקינוח 295 ₪ .
The bun- הלל הזקן 18 תל אביב, 03-6044725