דברו אלי בפרחים: מאפה שושנים מדהים וטעים

הימים שלפני חג החנוכה הם זמן מצוין להתגבר על הפחד מפני בצק שמרים. הכנת שושנים במילוי גבינה ואגוזים יכולה להיות הזדמנות להתנסות

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
שושנים במילוי גבינה ואגוזים
שושנים במילוי גבינה ואגוזים | צילום: פסקל פרץ-רובין

3.5 כוסות קמח

25 גרם שמרית

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס חלב (או מים)

3 חלמונים

קליפה מגוררת מ־1/2 תפוז

120 גרם חמאה מומסת פושרת

1 כפית מלח

500 גרם גבינה לבנה יבשה 5% שומן

1/2 כוס אבקת סוכר (100 גרם)

2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

1 חלמון

2 כפות אבקת קורנפלור

20 גרם חמאה מומסת

1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

1/2 כוס צימוקים

1/4 כפית קינמון

ביצה טרופה

אבקת סוכר

תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף