60 מ"ל ויסוצקי רד טי (רויבוש) קינמון וניל
2 כפות סוכר (או 30 מ"ל מי סוכר)
45 מ"ל רום שחור (רצוי בקרדי קרטה נגרה)
15 מ"ל טריפל סק
מיץ מחצי לימון
מיץ מחצי תפוז
קורטוב אנגוסטורה
סליל קליפת תפוז
1 מקל קינמון
חולטים תיון רד טי של ויסוצקי בכוס מים רותחים במשך 4־6 דקות. ממיסים את הסוכר בכף מים רותחים ומערבבים עד שהוא נטמע לגמרי במים. יוצקים לשייקר 60 מ"ל מהחליטה. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד האנגוסטורה ומוסיפים קוביות קרח. משקשקים היטב ומסננים אל תוך כוס נמוכה ורחבה (לואו בול), מלאה בקרח. מוסיפים כמה טיפות אנגוסטרה מעל, מעטרים במקל קינמון ובסליל קליפת תפוז. מגישים מיד, קר מאוד.
40 מ"ל חליטת ויסוצקי ארל גריי ופרחי דרדר כחול
40 מ"ל וויסקי שיפון
25 מ"ל מיץ אשכולית דם
20 מ"ל קוואנטרו
פלח אשכולית
גבעול נענע
קרח גרוס
חולטים את תיון הארל גריי של ויסוצקי בכוס מים רותחים במשך 4־6 דקות. יוצקים 40 מ"ל מהחליטה לשייקר עם שאר המרכיבים. מוסיפים קוביות קרח, סוגרים את השייקר ומשקשקים היטב. מסננים אל תוך כוס גבוהה וצרה (היי בול), מלאה בקוביות קרח. מעטרים בפלח אשכולית ובגבעול נענע. מגישים מיד, קר מאוד.