מקס ברנר משיקים סופלה של חצי ק״ג: ברשת מקס ברנר לא נחים על זרי השוקולד ומשיקים מנות סופלה חדשות ובינהם קינוח סופלה ענק, במשקל של חצי ק"ג. הסופלה, בגובה של 10 ס"מ וקוטר 14 ס"מ, מורכב משוקולד חלב ושוקולד לבן ומוגש לצד צנצנת תותים וקצפת, שברי שוקולד חלב ושייקר שוקולד חם ששופכים מעל למקרה וחסר לכם עוד מתוק. אבל כמו רוב הפיתויים, הוא בא עם תג מחיר גבוה - ולא רק בשורת הקלוריות.


כמה זה עולה? מנת חצי הקילו עולה 149 שקל. בנוסף, הרשת משיקה מנות סופלה חדשות נוספות: סופלה בלונדי שקדים מקורמלים - 52 שקל, סופלה לבה אדומה ושוקולד חלב - 52 שקל, וסופלה אלפחורס ושוקולד לבן - 52 שקל.




מתי ואיפה? בכל מסעדות רשת מקס ברנר
בראנץ' סופשבוע חדש באלבאבור:
מסעדת אלבאבור משיקה בראנץ' ערבי עשיר במאפים, מנות קלאסיות והרבה ירקות. הבראנץ כולל פתיחים ולחמים טריים מהטאבון, בחירה של שני סלטים לסועד (כרובית מטוגנת עם טחינה, חציל טבעי עם שום ולימון, גבינת עיזים מטוגנת או צלויה, פול שבושל כל הלילה,מסבחה). ובחירה של עיקרית כגון: סמבוסק תרד בר/גבינת עיזים/חוביזה; ביצים עם רצועות של בטטה בצל ירוק וחריף; שקשוקה חצילים; ספיחה בצק עם בשר וירקות מהטאבון. בנוסף גם שתייה קלה ותה צמחים או קפה שחור.

כמה זה עולה? 70 שקלים לאדם (מינימום הזמנה זוגית לשולחן).

מתי ואיפה? הבראנץ' יהיה בימים שישי בין השעות תשע בבוקר לשתיים בצוהריים, ובשבת בין תשע לאחת. סניפי הרשת:
אל באבור אום אל פחם ויקנעם עילית.

פסטיבל הבשר המסורתי של "רק בשר":
רשת "רק בשר" מקיימת זאת השנה ה-90 את פסטיבל הבשר המסורתי שלה, ומציעה חווית אכילה משותפת באווירה פסטיבלית וחגיגית, על טהרת בשר מובחר ויין הבית עד דלא ידע. להשלמת האווירה החגיגית של סעודה משותפת, כל שולחנות המסעדה מחוברים יחדיו והסועדים מוזמנים ליהנות מאכילה בצוותא כשבמהלך הפסטיבל הסועדים מוזמנים ליהנות ממבחר מנות ראשונות, עיקריות בשר, תוספות לבשר, שתייה קלה, יין וקינוחים, כשכל המנות הינן ללא הגבלה. לדוגמה: קרפצ'יו, כנפי עוף, צ'ילי קון קרנה, אסאדו, אנטריקוט, סינטה, קבב, צ'וריסוס ופיקאנייה.
כמה זה עולה? 195 שקל לסועד, כאשר חברי מועדון ישלמו 170 שקל בלבד וכל כרטיס מועדון מקנה הנחה עבור שני אנשים.
מתי ואיפה? כל יום שלישי אחרון בחודש, סניפי הרשת: תל אביב: דרך שלמה (סלמה) 19 וראול ולנברג 14, חיפה: שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית, ראשון לציון: שמוטקין 10, א.ת מזרח ראשל״צ.




חאן מנולי חוזרת לנמל תל אביב:
המסעדונת משוק הפשפשים ביפו, שנסגרה למרות שהצליחה וידעה להשאיר אחריה זיכרונות טובים ולקוחות מתגעגעים, חוזרת לרגש עם יגישו בדוכן חומוס טרי שייטחן בכל הזמנה במקום עם מרקם קליל ואוורירי, שפע של גרגירים חמים והמון פינוקים מעל כגון סלקים וחצילים צלויים. החומוס יוגש לצד פיתות ובצל חי והמחירים נעים בין 26-38 שקלים.

כמה זה עולה? מנת חומוס עולה בין 26 ל-38 שקל, ומוגשת עם פיתות ובצל חי.

מתי ואיפה? מדי יום שישי החל מ-9:00 ועד שנגמר החומוס,
חאן בשוק, שוק הנמל האנגר 12 נמל תל אביב.


רשת הבוטיק האיטלקית אלורה חוגגת עשור:
בימים אלו מציינת רשת מסעדות השף האיטלקית אלורה עשור להיווסדה. לרגל המאורע, שף הבית קורי אנדרסון רקח ארוחת טעימות חגיגית זוגית בת עשר מנות שתוגש עד סוף ינואר שתכלול: פוקצ'ת מטבלים תוצרת הבית, מרק איטלקי, ברוסקטה אלורה, ארטישוק רומאי ממולא, סביצ'ה מוסר ים, סלט אלורה, רביולי די נוצ'י, פיצה באפלו פסטו פיסטוק, נתח קצבים בליווי ניוקי ריקוטה ולסיום הסעודה קינוח ספיישל.

כמה זה עולה? עלות לסועד בארוחה זוגית 110 שקל,  ובנוסף צ'ייסר של יין הבית/ קאווה/ למברוסקו, צ'ייסרים של בושמילס / קמפרי / לימונצ'לו ב-10 שקלים.
מתי ואיפה? בימים א'-ה' עד סוף ינואר, שדרות בן גוריון 39 תל אביב, 03-5221123.



מסעדת פפריקה מציגה את הפיצה-בורגר: במסעדת פפריקה הפתח-תקוואית לא הספיקו להתאושש מהגלים שעשה המלווח בורגר, הלוא הוא ההמבורגר התימני הראשון והנה מיד רקחו שם את הלהיט הבא של חובבי הזלילות המוגזמות- גירסה נפוליטנית להמבורגר האמריקאי, הלוא היא הפיצה-בורגר. המנה המפלצתית באה בשתי אפשרויות : המבורגר אלפרדו עם גבינה פטה, צ'דר, מוצרלה, שמנת ופטריות ומעל ההמבורגר פטריות צלויות עם שמן כמהין, עלי תרד ועגבנייה (אנחנו כבר שבעים רק מהתיאור). או המבורגר נאפולי עם  רוטב פיצה, מוצרלה, צ'דר, פלפלים בשום ושמן זית ומעל ההמבורגר חזה אווז מעושן צרוב , עגבניות ואורגולה.

כמה זה עולה? 65 שקל למנת שחיתות

מתי ואיפה? ספיישל המבורגרים כל יום שלישי בשעות הערב,
רחוב שחם 21 יכין סנטר פתח תקווה טלפון 03-9241619




מסעדת קיושי, אסייאתית בקיבוץ גבעת ברנר:
המסעדה שבבעלותם של שי אטיאס, מי שעמד מאחורי ההקמה וההצלחה של סושי בר בזל המיתולוגי בתל אביב ועדי מלמד, מציעה מגוון רחב של מנות מכל הקשת האסייאתית לרבות סושי, מוקפצים, סלטים, מנות פתיחה חמות או קרות ועוד.
מתי ואיפה? קיושי סושי בר תפעל כמסעדה אסיאתית לכל דבר במהלך שעות הפעילות, מ-12:00 ועד חצות, והחל מחצות, האווירה במקום תהפוך לאווירת בר, התפריט יוחלף בתפריט לילה שיציע מספר הבילויים לשעות הערב והלילה באזור. ניתן להתעדכן בעמוד הפייסבוק של Kiyoshi בכל הפרטים. מתחם הקניות החדש בקיבוץ גבעת ברנר מאחורי תחנת דלק סד"ש.



רשת המסעדות פרש קיטשן, משיקה תפריט חדש: רשת המסעדות ובתי הקפה פרש קיטשן, משיקה תפריט עם מנות עשירות מהמטבח הישראלי הקלאסי, לצד מנות הדגל האהובות של הרשת, לדוגמה: מנת "מעורב דייגים" על לאפה לצד ירקות צלויים ותפוח אדמה קראנץ', לחמעג'ון טבעוני, ווג'י בורגר עם קרם ארטישוק,· סלט טופו יפני, תבשיל קארי אדום טבעוני על אורז יסמין, רביולי סיציליאני ועוד.

מתי ואיפה: בכל סניפי הרשת, לפרטים נוספים: www.freshkitchen.co.il