אלוהים יברך את המלכה: ארוחות תה אנגלי בוולדורף אסטוריה ירושלים מלון וולדורף אסטוריה ירושלים השיק ארוחות תה מנחה במסעדת “King’s Court” , האחת בסגנון בריטי מסורתי והשנייה מזרח תיכונית בניצוחו של השף קונדיטור קלוד בן סימון. החוויה הבריטית מקסימה וכוללת מעמד מעוצב גדוש בכריכי מלפפון וגבינה, סלמון מעושן וסלט ביצים, סקונס, טארטלטים קטנים ממולאים, מיני פחזניות, מעדנים מתוקים ועוגות, כל זה בהגשה אלגנטית בכלי פורצלן יוקרתיים מלווים בסכין חמאה, מזלג מנה אחרונה וכפית תה העשויים כסף וכמובן תריסר סוגי תה של חברת Ronnefeldt, בהם דרג'ילינג, אסאם הודי, חליטות אפרסק, בורה בורה ועוד. הרגשנו לרגע כמו המלכה.



לצד ארוחת התה האנגלית המסורתית, תוגש גם ארוחת תה בסגנון מזרח תיכוני המיועדת יותר לתיירים וכוללת מילפיי וקרם טחינה, פיתה מתוקה וחלווה, בקלאוות, עוגת הל ותבלינים, כריכי פיתה עם טונה אדומה צלויה וטורטיית סביח לצד פירות יבשים. ארוחת התה מוגשת בימים א'-ה' בין השעות 15:30-18:30, תה מנחה מסורתי יעלה 255 ש"ח לזוג, תה מנחה מזרח תיכוני יעלה 225 ש"ח לזוג - בעיננו שווה כל שקל, החוויה עצמה ממש כיפית.
מומלץ להזמין מקומות מראש: 02-5423330

הולה - המסעדה החדשה של השף ויקטור גלוגר נפתחה להרצה

הולה מתוכננת להיות ה"נקסט דור" של השף גלוגר שהחליט לפתוח מקום חדש, מול הים.ע"פ גלוגר, זו הולכת להיות מסעדה קלילה ועדכנית שמתאימה לכל סוגי הבילוי, מכוס יין ונישנוש על הבר ועד ארוחה חגיגית.


 בתפריט אין חלוקה לראשונות או עיקריות אלא תפריט גדול עם חלוקה לפי טכניקות בישול וחומרי גלם על מנת לתת אפשרות לארוחת חברים מושלמת ולבילוי קז׳ואל. בין המנות: טונה צרובה בקרסט זרעי שומר וכוסברה על קולורבי שרוף / פיצה עם קרם גבינה כחולה וסלקים צלויים וכמובן כמה מנות דגל המלוות את ויקטור שנים כמו: סלט חצילים על האש, צ'יפס חציל, זרעי עגבניות ושמן עירית / קבב דגים עם צנובר וקשקבל בגריל ועוד.



 לצד המסעדה יהיה גם בר עישון שייקרא "ברולה" שמעוצב באווירה אינטימית ויוגשו בו מנות קטנות לצד אלכוהול. בשלב הראשון המסעדה תפעל בשעות הערב בלבד מ 18:30 - HOLA בראסרי, רחוב הירקון 87, תל-אביב. טלפון: 03-5759060



יום הולדת 4 לפונדק דה לוקס עם ארבע מנות של שפים מובילים
מסעדת פונדק דה לוקס, המתמחה בבשרים מעושנים, מציינת 4 שנים להיווסדה עם מעשנה חדשה, תפריט חדש ועיצוב חדש. במסגרת החגיגות, יציעו במשך שבוע שלם ארבע מנות מיוחדות שהרכיבו השפים המוערכים יונתן רושפלד, ארז קומורובסקי, עינב אזגורי ואבי ביטון אשר רקחו מנות בשר מעושנות בפרשנות האישית שלהם.
בין המנות שהרכיבו השפים: ארז קומורובסקי עם כתף טלה מושרת בבהרט לבנוני לצד פריקי מעושן // יונתן רושפלד עם צוואר טלה מעושן בתערובת מרווה חריפה // אבי ביטון עם כריך אסאדו מעושן עם איולי מייפל ועינב אזגורי עם טוסט חזיר מפורק עם בורבון ,שאטה וצ'דר על לחם שיפון.
התפריט המיוחד יוגש החל מה-11.3 במשך שבוע שלם.
עולי ציון 7, שוק הפשפשים, יפו | טל' 03-5233186 | www.de-luxe.co.il


קלמטה היפואית משיקה ארוחות בוקר מול הים



 מסעדת קלמטה היוונית, משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש שיפעל בסופי שבוע בין השעות 09:00 -13:00 ויכלול מבחר מנות בראנץ מגוונות. גולת הכותרת היא: ״חגיגה יוונית״, הכוללת אומלט יווני עם בצל חרוך וזוקיני או ביצה לבחירה, סלסילת לחמים טריים, ומבחר משתנה של מזטים (סלט חצילים פיקנטי עם פלפלים צבעוניים, סלט קישואים בטחינה עם סלסה עגבניות, סלט בטטה מתוקה עם סילאן וטחינה גולמית, קוביות פטה כפרית עם עגבניות מיובשות ונענע, כרובית מטוגנת עם בצל סגול ופטרוזיליה, סלט איקרה, סלט סלק עם חרדל גרגירים, סלט פלפלים קלויים, עליי גפן ממולאים באורז על מצע צזיקי), שתיה קרה וחמה - ומחירה 76 ש״ח // כמו כן תוכלו להנות מ-״בוקר דייגים״ עם חביתת שרימפס ובצל ירוק, מבחר דגים כבושים, איקרה ופוקצ׳ה (78 ש״ח) // שקשוקה ירוקה/קלאסית // קינוח מופלא של סוכריות בצק יווניות בדבש לצד קרם פרש (34 ש״ח) // סנגריה לבנה // מאפה תרד וגבינות ועוד 
״קלמטה״, ככר קדומים 10, יפו העתיקה 03-6819998






הסניף הראשון של מסעדת WOK TO WALK נפתח בישראל



WOK TO WALK הגיעו לארץ ופתחו סניף, ראשון ברחוב נחלת בנימין 52 פינת רוטשילד ת"א. בהמשך מתעתדת הרשת לפתוח שלושה סניפים נוספים בתל אביב כשעיצוב הרשת בישראל הוא נגזר ישיר של מאפייני אוכל הרחוב האסייתי עם דגש על ההכנה הפרונטלית של צוות ה"ווקיסטים".

הקונספט של הרשת מאפשר "להקפיץ בדרך שלך״ עם תפריט ב3 שלבים: בסיס, מרכיבים אהובים ורוטב. אוכל טרי ומהיר בהתאמה אישית. המחיר: מנת בסיס לבחירה ב- 21.9 ש״ח עם בחירה בין 3 סוגי נודלס אטריות ביצים, אטריות אורז, אטריות מקמח מלא ואטריות אודון. למנת הבסיס מתווספים כרוב, גזר, נבטים, בצל וביצה. ורוטב לבחירה. ניתן להוסיף מרכיבים שונים למנה בשר או ירקות שלכל אחד מחיר שונה.
נחלת בנימין 52 פינת רוטשילד ת"א 03-9441918 11:00 בבוקר – 02:00

חגיגת נקניקיות ובירה בביר גארדן של פאולנר

ה-Beer Garden של פאולנר משיק תפריט נקניקיות מיוחד לרגל הסלבטורפסט, פסטיבל הבירה החורפי של אירופה שמגיע לישראל במהלך חודש מרץ, זאת השנה הרביעית ברציפות, כשהשנה מצטרף לחגיגה הביר גארדן של פאולנר במתחם שרונים בהוד השרון. בין מנות הנקניקיות: נקניקיית המבורגר, נקניקיית אמנטל, נקניקיות מיני קשורות נקניקיית פרעצל, קורנדוג(נקניקיה על מקל) ועוד יחד עם בירת הדאבל בוק פאולנר סלבטור.  
ביר גארדן PAULANER, אלברט מנדלר 3 מתחם שרונה תל אביב 03-6544334
ביר גארדן PAULANER, רח' הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון09-8899479



הבאנז של רועי סופר עם באן בורגר ועיסקית חדשים




מסעדת הבאנז חושפת דילים חדשים ושווים במיוחד – כל המנות עם תוספת לבחירה ב-49 ש״ח בכל שעות היום, יחד עם הדילים, השף רועי סופר הכניס גם מנה חדשה – באנזבורגר, לחמניות מאודות עם קציצת בקר איכותית שמגיעה עם מלפפון, בצל ומיונז ציפוטלה. כמו בכל המנות בתפריט, גם את המנה החדשה ניתן להזמין עם תוספת או שתי באנז ב-49 ש״ח בלבד.
הרצל 17, פינת יהודה הלוי