סופגניות לפסח? יש דבר כזה

הן טעימות, אווריריות וקלות במשקלן. קבלו את הקליליות - סופגניות שנוהגים להכין במטבח התוניסאי לאורך ימי הפסח

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קליליות
קליליות | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה
סגנון וצילום: פסקל פרץ־רובין
סגנון וצילום: פסקל פרץ־רובין | סגנון וצילום: פסקל פרץ־רובין

(ל־14־16 יחידות):

לבצק:

3 כפות קמח מצה

2 כפות מים

3 ביצים בגודל M

1 כפית ברנדי

1 כפית תמצית וניל או רום

שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד לבן

תגיות:
אפייה
/
סופגניות
/
פסח
/
מתכונים לפסח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף