השף שאול בן אדרת ב-103FM: כך תקנו בשר טוב ליום העצמאות

לקראת יום ההולדת למדינה, השף של "התרנגול הכחול" סיפר על ההמלצות הכי שוות לעל האש: "אני ממליץ לצלות הכל במידה ולא לאכול את החלקים השרופים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מנגל, אילוסטרציה
מנגל, אילוסטרציה | צילום: מרק ישראל סלם

בן אדרת התייחס לשאלה החשובה של קניית בשר איכותי: "אני ממליץ לכולם לקנות בשר במקום אסתטי, ליצור קשר עם קצב ולהזמין מראש. אני מציע לראות כיצד מוצג הבשר, את אופן האריזה וממליץ להריח אותו ולבדוק את טריותו. הקפידו לשאול שאלות כדי לדעת מאיפה מגיע הבשר. החלקים היקרים טובים בדרך כלל מהחלקים הזולים. המלצה של קצב טוב היא תמיד הטובה ביותר".

תגיות:
מנגל
/
יום העצמאות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף