מסעדת "גוסטינו" היא הבחירה הנבונה לארוחה משפחתית רבת משתתפים

את “גוסטינו" ברמת ישי נזכור בזכות המחירים הסבירים, המנות המוקפדות והנדיבות, והדג שהוא בין הטובים שטעמנו אי פעם. וגם: המקום אליו נזמין את החברים שאין לנו מחו"ל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה ראגו גוסטינו
פסטה ראגו גוסטינו | צילום: יפית בשבקין
3
גלריה

התפריט, שנבנה על ידי לאון אלקלעי, עשיר ומגוון, וכולל מעבר לפסטות ופיצות גם סלטים, דגים, מיני רביולי ועוד. כל אחד יכול למצוא מנה כלבבו.

דווקא מנת הפתיחה היא המיוחדת מכולן - סלק מהטאבון (38 שקלים),  סלק צלוי בטאבון על קרם גבינה וסלק, הוא יציאה חביבה. בקרם מצאנו גם פטרוזיליה, צ’ילי טרי, שמן זית, לימון ואגוזי מלך. גם את פיצה פוטנסקה (64 שקלים) מכינים בטאבון, היא דקיקה וחביבה, ועליה מוצרלה, אנשובי, בצל סגול, צלפים, צ’ילי טרי, זיתי קלמטה, עלי בזיליקום ופרמג’יאנו. תמחורה גבוה יחסית, אבל אם לוקחים אותה כמנה עיקרית או מחלקים בין כמה סועדים, המחיר סביר.

“גוסטינו”, הצפצפה, רמת ישי, 04-9883300

טפאו. צילום: נמרוד סונדרס
טפאו. צילום: נמרוד סונדרס | טפאו. צילום: נמרוד סונדרס

ריחות וטעמים. צילום: עמרי מירון
ריחות וטעמים. צילום: עמרי מירון | ריחות וטעמים. צילום: עמרי מירון

“ריחות וטעמים", החרש 8, אזור התעשייה נווה מגן, רמת השרון, 03-5164465

תגיות:
מסעדה
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף