התפריט, שנבנה על ידי לאון אלקלעי, עשיר ומגוון, וכולל מעבר לפסטות ופיצות גם סלטים, דגים, מיני רביולי ועוד. כל אחד יכול למצוא מנה כלבבו.
דווקא מנת הפתיחה היא המיוחדת מכולן - סלק מהטאבון (38 שקלים), סלק צלוי בטאבון על קרם גבינה וסלק, הוא יציאה חביבה. בקרם מצאנו גם פטרוזיליה, צ’ילי טרי, שמן זית, לימון ואגוזי מלך. גם את פיצה פוטנסקה (64 שקלים) מכינים בטאבון, היא דקיקה וחביבה, ועליה מוצרלה, אנשובי, בצל סגול, צלפים, צ’ילי טרי, זיתי קלמטה, עלי בזיליקום ופרמג’יאנו. תמחורה גבוה יחסית, אבל אם לוקחים אותה כמנה עיקרית או מחלקים בין כמה סועדים, המחיר סביר.
“גוסטינו”, הצפצפה, רמת ישי, 04-9883300
“ריחות וטעמים", החרש 8, אזור התעשייה נווה מגן, רמת השרון, 03-5164465