חדשות האוכל: קקטוס אכיל, פיצה עם כדורי בשר ומילקשייק חלומי

הצמח שמעולם לא חשבתם לאכול, התוספות המרגשות שמשדרגות את הפיצה וארוחת צהריים בדיוק כמו באיטליה. חידושים קולינריים שלא כדאי לפספס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שווארמה מקסיקנית ב"קפה לואיז"
שווארמה מקסיקנית ב"קפה לואיז" | צילום: יח"צ

"סיבה נוספת לשימוש בעלי הצבר היא היצירתיות", ממשיך קורי. "כשף וכאדם יצירתי, עם הרצון שלי להביא את הטבע לצלחת, הסברס מהווה עבורי קו מנחה ליצירה בריאה. את הצבר אפשר לשלב כמעט בכל מנה, אם אנו משתמשים בעלים שלו לשדרוג מנות ירוקות פשוטות ומזינות, כמו שעועית ירוקה וברוקולי בתוספת קשיו, ואם בפרי עצמו שעושה פלאים באייסים ובשייקים, דוגמת שייק סברס אננס". אתם מוזמנים לנסות, ואנחנו מבטיחים שאין קוצים.

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף