פתחנו במחמאה הגדולה מכולן, אבל גם יתר המנות מכוונות גבוה ומוקפדות, וקל לדמיין אותן מוגשות במסעדות בוטיק בפריז. כזו היא מנת הפתיחה
העדינות הצרפתית נמשכת גם במנת שוק הברווז Canard à l'orange שהתקבלה עסיסית ורכה (96 שקלים). היה קשה להאמין שמדובר בבשר ברווז, הנוקשה בדרך כלל. הבעיה היחידה היא שדמיינו שוק גדולה, כפי שדמיינו ברווז גדול, ובפועל הגיע נתח בגודל רבע עוף.
המסעדה היא מיזם רביעי לקבוצת "מאנקי ביזנס", בראשותם של אריאל לייזגולד ואבירן אבידן, שהקימו לפני תשע שנים את בר 223 ולאחריו את הברים "בל בוי" ו"באטלר". זהו שיתוף הפעולה הראשון בין לייזגולד, שנחשב אחד הברמנים הנחשבים של ישראל, לבין השף המוערך ירוס. אל תחמיצו טעימה מהקוקטיילים שמציע הברמן, שזכה בפרסים בינלאומיים נחשקים. השירות המקצועי והידידותי מצטרף לאווירה הכיפית והייחודית והופך את "הוטל דה וויל" לבית העירייה המועדף עלינו.
“Hotel de Ville”, דיזנגוף 230, תל אביב, 9746999־03
השירות ידידותי מאוד וקשוב לצורכי הלקוחות. מומלץ לשדרג את תפריט היינות והאלכוהול כדי להאדיר את חוויית האירוח. בסופו של דבר נהנינו מאוד ומצאנו ב"רונן" בית ידידותי, טעים ונעים.
“רונן”, הגליל 21, נצרת,
6466630־04