סערת הבשר: האם אנחנו צריכים להפסיק לאכול במקדונלד'ס?

ד"ר אולגה רז ממליצה להימנע מהמבורגרים אבל זה לא קשור למחקר הבשר החדש. כדי שיהיו עסיסיים יותר, מוסיפים להם שומן, ומזה יש להיזהר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מזון מהיר
מזון מהיר | צילום: אינגאימג'

כנראה שבשבועות הקרובים נמשיך לעסוק בסוגיית הבשר, לאחר המחקר שפרסם ארגון הבריאות העולמי. ד"ר אולג רז עושה סדר.

אז אמנם אין בהמבורגרים חומרים כימיים, אך כדי שיהיו עסיסיים יותר, מוסיפים להם שומן, ומזה יש להיזהר. רצוי לאכול במקומות בהם מכינים את ההמבורגרים מסינטה, שייטל או פילה, שהם בשרים יותר מזינים.

תגיות:
המבורגרים
/
בשר קפוא
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף