עוד מחקר, עוד דאגות: מה רוצים מהצ'יפס שלנו והאם באמת כדאי להימנע מאכילתו?

לא כל צ'יפס מסרטן, אם מטגנים בבית, מחליפים את השמן ולא אוכלים את המזון הזה על בסיס יומי, אין סיבה לדאגה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
צ'יפס
צ'יפס | צילום: יח"צ

במחלקת החומרים המסרטנים יש כוכב חדש שנקרא אקרילאמיד, שנמצא בפחמימות ובעמילנים מטוגנים, כמו צ'יפס. אז חברים, לא צריך לחשוש מכל מה שקוראים.

אם אתם קונים הביתה את חטיפי הצ'יפס, שהם גם מלוחים וגם שמנים אז תפסיקו - זה משמין וזה לא בריא אז למה להרעיל את עצמכם? כל דבר בכמות ובמינון סביר אמור להזיק, אבל אם אתם אוכלים את זה כל יום, כמה פעמים ביום, זה מתחיל להיות בעייתי בכל המובנים של המילה.

תגיות:
סרטן
/
אקרילאמיד
/
צ'יפס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף