כל שנה והטרנדים שלה, ושנת 2016 אינה שונה. השנה נמשיך את אופנת המזון הבריא ואפילו נחזור למקורות. משוגעי תזונה וחולי בריאות - הגיע הזמן לשלוף פנקסים.
מזון העל מן הים מכיל יותר ויטמין C מתפוז ומפוצץ בסידן. בנוסף, יש לאצה תכונות אנטי-ויראליות, אנטי-בקטריאליות ואנטי-זיהומיות. השף העירום ג'יימי אוליבר אמר פעם "חשבתי שאצות זה רק של היפים, אבל מסתבר שאבותינו אכלו אותן. יש בהן המון יוד והן בין המזינות בעולם - זה כמו דינמיט".
הקייל החדש של 2016, קולורבי עשיר במקורות לוויטמינים שחיוניים לבריאות שלנו, לבריאות השיניים והחניכיים ולמערכת החיסונית.