שדרוג לסערה: חמש תוספות שיהפכו את המרק שלכם לבריא יותר

מרק הוא מאכל חורפי קלאסי, שאינו משמין ומחמם את הגוף. אז למה שלא יהיה גם בריא? זרעי צ'יה ומזונות על יכולים לספק טוויסט לארוחה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מרק עדשים כתומות ודלעת
מרק עדשים כתומות ודלעת | צילום: מוטי בר און

השלג אמנם לא הציף את רחובות ירושלים כמצופה, אבל קור עז מורגש בכל חלקי הארץ וחברת החשמל מדווחת על מספרי שיא בצריכת החשמל. אז מה עוד עושים כדי להתחמם? נכון, אוכלים מרק. ואם כבר אוכלים מרק, כדאי שיהיה בריא.

גם אם לא כתוב במפורש במתכון שלכם, תמיד טוב להוסיף כמה עלים למרק, הם מעולים לעיכול ומפוצצים בסיבים תזונתיים.

תגיות:
מרקים
/
קינואה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף