“בוודאי שלא. טוב לך בעבודה, אתה נהנה, מרוצה ומרוויח טוב, וזה לא מובן מאליו. בחיים צריך גם לדעת לשלוט ביצרים שלנו. אתה נמצא במקום שטוב לך בו, ופתיחה של עסק, מי כמוך יודע, היא הימור. גם אם תלמד היטב איך פותחים עסק, אתה מדבר פה על הימור רציני. אתה מספר בעצמך שאתה מנהל עסקים רע ושפעמיים החזרת את המשפחה שלך אחורה. זה כבר נותן לך את התשובה. אני ממליץ לך לא להשקיע בעצמך כסף, אלא לחפש זווית אחרת. אם אתה מסוגל להביא יציאה מגניבה של חומוס שאף אחד לא מכין כמוהו, אתה יכול לחפש רשת חומוסיות שפועלת ולהציע לה את עצמך עם המתכון החדש, כטבח, באותם התנאים שיש לך היום וכשותף זוטר, ב־5%־10%. אפשרות נוספת היא למצוא יזם שפועל בסביבה שלך ולהציע לו לשתף פעולה. אתה תביא את המתכון לחומוס, והוא ידאג לכל השאר. אגב, לדעתי אין טעם לפתוח חומוסייה אחת, אלא מראש לפתוח רשת של דוכנים. אתה לא צריך לעזוב את העבודה כל כך מהר. אתה יכול לתת את המתכון ולשמור לך את האופציה בעתיד לעבוד שם כשכיר”.
“למה להישאר במקום שבו לא רוצים אותך? יש לך מנהל שאתה לא הקאפ אוף טי שלו. הוא רואה בך עובד נאמן ויציב, אבל לא בונה עליך בתוכניות שלו לעתיד. זה גם אומר להישאר בסביבה תכנותית שמפגרת אחרי השוק. אם תמשיך שם עוד שנתיים ואז תפוטר, אתה בבעיה. אם אתה מסתכל על העתיד, אין סיבה להישאר שם. אתה צריך להקדיש אנרגיה וזמן לחיפוש התפקיד הבא שלך. אולי לחשוב על הרחבת האופקים לעוד תפקידים, ואז לנהל קמפיין אמיתי למציאת עבודה חדשה בכל מיני דרכים, בין היתר דרך אנשים שאתה מכיר. ברור שבינתיים תישאר בחברה הנוכחית, כי אתה לא מסוג האנשים שיעזבו ואז יחפשו את עצמם”.