דבר והיפוכו? לא בהכרח: כיצד ניתן לשלב פיצה בתפריט דיאטתי?

וגם: באיזה משקה אנרגיה כדאי להשתמש בזמן רכיבה על אופניים, האם אבקת אפייה גורמת לצרבת ומה עדיף – ערמונים טריים או קלויים?

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
פיצה
פיצה | צילום: פלאש 90

תוצאות דומות מבחינת אספקת האנרגיה לגוף וההחזרה של המלחים שאתה מאבד בהזעה. סוכר שים כמה שאתה רוצה, רק שלא יהיה מתוק מדי, כי זה מצמיא. לדעתי זה עדיף על פני המשקאות המסחריים שבהם יש חומרים נוספים ולעיתים מיותרים, והם גם יקרים יותר מסוכר ומלח”.

“כן, כי אבקת אפייה מכילה חומר שיוצר בועות אוויר ובסיס שמונע חומציות. אבל השימוש באבקת אפייה כאשר אופים עוגה או עוגיות הוא בכמות קטנה, כך שאם מקבלים צרבת מאכילת עוגה או עוגיות, סביר להניח שהגורם לכך הוא לא אבקת האפייה”.

“חפש אריזה אחרת של אותו היוגורט, אולי באריזה גדולה יותר כן תהיה כתובה כמות הסידן ואז הכמות שבאריזה שאתה קנית צריכה להיות דומה מאוד. אם גם שם לא מופיע, תחפש יוגורט דומה של יצרן אחר. ברוב היוגורטים יש כמויות דומות של סידן, ההבדלים לא כאלה גדולים”.

תגיות:
פיצה
/
דיאטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף