"מבחינת תיבול המרקים, עדיף להשתמש בעשבי תיבול טריים, למשל פטרוזיליה, בצל, שום ואפילו כורכום טרי. מי שאוהב להשתמש באבקות מרק יכול להשתמש בסדרה של מוצרים שכתוב עליהם 'רכיבים טבעיים בלבד'. אבקות המרק האלה הן בסך הכל תערובת של תבלינים בדיוק כמו אלו שאנחנו מבשלים איתם בבית, בתוספת עמילן שמסמיך את המרק. עם אבקות המרק האלה אין כל בעיה בריאותית. אבקות מרק אמנם מכילות כמות עצומה של מלח, אבל אנחנו לא צריכים להתייחס לכמות שיש ב-100 גרם, וזאת משום שאנחנו משתמשים בכף אחת או שתיים בכל פעם, כשבכף יש כמות של כ-10 גרם. בסופו של דבר, חשוב להתייחס לכמות המלח שנמצאת בכף אבקת המרק עצמה. לפי החישובים שאני ביצעתי, בכף אבקת מרק אחת יש כחצי כפית מלח, ולכן צריך לזכור שהשימוש באבקת מרק הוא כמובן במקום תוספת מלח".