“באבטיח יש 32 קלוריות ל־100 גרם, הרבה פחות מפירות אחרים, ולכן אם אתה מכניס לתפריט שלך מנת פרי של שלוש כוסות אבטיח, כלומר כ־300 גרם של קוביות אבטיח, זה בהחלט יכול להסתדר עם התפריט שלך. יש הרבה אנשים שמעדיפים לקחת את אותה הכמות ולהוסיף לה גבינה בולגרית, ואז האבטיח הוא כבר לא מנת פרי כי אם ארוחת ערב קלילה, משביעה ומרווה, במיוחד בימי הקיץ החמים”.
“הסייטן נחשב לחלבון צמחי העשוי מגלוטן המצוי במוצרי החיטה, ואנשים רבים משתמשים בו כתחליף למנת חלבון, אולם חשוב לי לציין כי אף שהטעם והמראה של הסייטן דומים מאוד לבשר, החלבון שלו לא איכותי מספיק ואינו מאפשר בנייה טובה של שרירים, מערכת חיסון ושיער, קל וחומר אצל ילדים. כדי להצליח להפיק ממנו את המקסימום מבחינה תזונתית, אני ממליצה לשלב אותו ביחד עם קטניות באותה הארוחה, ואז תוכלו לקבל מנת חלבון איכותית”.