הרבה יותר מחומוס: העיר הצפונית שמציעה טיול של כיף גם בחורף

מומלץ להגיע לעכו בכל עונות השנה. וכמובן על בטן ריקה. את היתר תשאירו לבזאר הטורקי, למסעדות המצוינות ולמאות שנים של היסטוריה בעיר העתיקה

מיטל שרעבי צילום: פרטי
חנות תבלינים, מפת הדרכים, טיולים
חנות תבלינים, מפת הדרכים, טיולים | צילום: מיטל שרעבי
5
גלריה

בסופי שבוע מתקיימים שם ירידים ותערוכות. ב־27־26 בפברואר, למשל, יארח המקום יריד יצירה ישראלית בתחומי העיצוב והקולינריה בליווי הרכבים מוזיקליים ופעולות העשרה. אתם יכולים להגיע לא רק בסופי שבוע, כי האווירה הצעירה האותנטית שבמקום נמצאת בכל יום ובכל שעה. אפשר בכיף לעצור לדרינק של צהריים שיתפתח לארוחה שלמה.

זכתה לאינסוף פרגון תקשורתי, ובצדק. מסעדת "סבידה". צילום: מיטל שרעבי
זכתה לאינסוף פרגון תקשורתי, ובצדק. מסעדת "סבידה". צילום: מיטל שרעבי | זכתה לאינסוף פרגון תקשורתי, ובצדק. מסעדת "סבידה". צילום: מיטל שרעבי
מסעדת מרקטו, איטלקיה בבזאר טורקי. צילום: יח"צ
מסעדת מרקטו, איטלקיה בבזאר טורקי. צילום: יח"צ

את המסעדה החדשה פתח ממש בימים אלה. הוא מציע אוכל ערבי אותנטי עם נגיעות מודרניות. בין המנות תמצאו מג׳דרה דג עם לבנה שום, ו"מעדל'ה" (כשם המסעדה) - שעועית ירוקה עם עגבניות שרי וזעתר עם פילה דג.

סיפורים מילדות בעכו. אוסמה דלאל. צילום: מיטל שרעבי
סיפורים מילדות בעכו. אוסמה דלאל. צילום: מיטל שרעבי | סיפורים מילדות בעכו. אוסמה דלאל. צילום: מיטל שרעבי
וכמובן שאי אפשר בלי, כנאפה. צילום: מיטל שרעבי
וכמובן שאי אפשר בלי, כנאפה. צילום: מיטל שרעבי | וכמובן שאי אפשר בלי, כנאפה. צילום: מיטל שרעבי

אפשר לנסות את הכנאפה המעולה, שעשויה מגבינה עכואית. הגבינה המיוחדת מזכירה את גבינת ברינזה, רק שהיא מלוחה ויבשה יותר. פה משרים אותה במים, כדי להוריד את רמת המליחות, ואז מפוררים אותה. מעל הגבינה שמים שערות קדאיף, והכל בעבודת יד, כבר דור רביעי.

תגיות:
טיולים
/
עכו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף