בסופי שבוע מתקיימים שם ירידים ותערוכות. ב־27־26 בפברואר, למשל, יארח המקום יריד יצירה ישראלית בתחומי העיצוב והקולינריה בליווי הרכבים מוזיקליים ופעולות העשרה. אתם יכולים להגיע לא רק בסופי שבוע, כי האווירה הצעירה האותנטית שבמקום נמצאת בכל יום ובכל שעה. אפשר בכיף לעצור לדרינק של צהריים שיתפתח לארוחה שלמה.
את המסעדה החדשה פתח ממש בימים אלה. הוא מציע אוכל ערבי אותנטי עם נגיעות מודרניות. בין המנות תמצאו מג׳דרה דג עם לבנה שום, ו"מעדל'ה" (כשם המסעדה) - שעועית ירוקה עם עגבניות שרי וזעתר עם פילה דג.
אפשר לנסות את הכנאפה המעולה, שעשויה מגבינה עכואית. הגבינה המיוחדת מזכירה את גבינת ברינזה, רק שהיא מלוחה ויבשה יותר. פה משרים אותה במים, כדי להוריד את רמת המליחות, ואז מפוררים אותה. מעל הגבינה שמים שערות קדאיף, והכל בעבודת יד, כבר דור רביעי.