מסביב לעולם ב-80 מנות: תיירות האוכל תופסת תאוצה

באיטליה תלמדו את רזי הפיצה, בקובה - מסעדות אותנטיות, בוולנסיה תכינו פאייה, במרוקו תיהנו מתרבות האירוח ובפריז נמצאת הקונדיטוריה העילית הכשרה. השפים רוקחים מסעות טעם עולמי

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
שוק התבלינים של אגאדיר
שוק התבלינים של אגאדיר | צילום: גיא פרץ

הקבוצות ששטרום מוציא מונות 8־20 מטיילים, והסיור אורך 5־6 ימים. העונה המועדפת עליו היא דווקא החורף, "אז המחירים יותר נוחים, 7,500־8,500 שקלים לאדם, וגם פחות עמוס באתרים", הוא מסביר.

תגיות:
אוכל
/
טיולים בחו"ל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף