לפיד: "אם מישהו הקריב אינטרסים ביטחוניים בשביל כסף זו בגידה במולדת"

יו"ר יש עתיד תקף בחריפות את חוק ההמלצות: "מוכנים לשרוף את המועדון כדי להציל את נתניהו מהחקירות". הוסיף: "רה"מ חייב לענות האם אישר לגרמנים למכור צוללות למצרים?"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
יאיר לפיד בכנסת
יאיר לפיד בכנסת | צילום: מרק ישראל סלם
2
גלריה

יו"ר 'יש עתיד', יאיר לפיד, זועם על התנהלות הממשלה ותקף היום (רביעי) ב-103FM את חוק ההמלצות של ח"כ דודי אמסלם: "החוק הזה עוסק רק בחקירות ראש הממשלה. יש חוקים שעוסקים בלהגן על אזרחי מדינת ישראל, זהו אינו חוק אלא ניסיון לאיים על המשטרה ולהפחיד את רשויות חוק כדי שיעצרו את חקירות ראש הממשלה. אין אפילו העמדת פנים שמי שעומד מאחורי החוק חושב על הציבור, אם נתניהו היה חושב שהחוק חשוב הוא היה מעביר אותו כשהיה ראש ממשלה עוד בשנת 1996, זהו חוק פרסונלי שנתניהו מוביל כשאמסלם הוא רק השליח".

צוללת של צה"ל. צילום: דובר צה"ל
צוללת של צה"ל. צילום: דובר צה"ל

"נשק מתקדם למדינה ערבית הצמודה אלינו הוא דבר לא טוב, אם נתניהו אישר את העסקה הזו לגרמנים דרך מולכו בלי שמשרד הביטחון ידע מזה אנחנו צריכים להבין למה", טען לפיד. "אם מישהו הקריב את האינטרסים הביטחוניים של מדינת ישראל בשביל בצע כסף זו בגידה במולדת".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
יאיר לפיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף