כבל: "עיתון 'ישראל היום' הוא מפעל המרגרינה של נתניהו"

במסיבת עיתונאים שערכה העבודה מחוץ למערכת העיתון, אמר כבל כי הוצאות "עלון הריאליטי של אדלסון" צריכות להיכלל בתקרת ההוצאות של הליכוד וקרא לעימות טלוויזיוני בין רה"מ להרצוג

איתן כבל מול מערכת ישראל היום
איתן כבל מול מערכת ישראל היום | צילום: מרק ישראל סלם
3
גלריה

כבל הוסיף: "למקום הזה מוזרמים מידי יום מיליוני שקלים, שמגיעים היישר מכספי המהמרים בלאס וגאס, על מנת לייצר עלון שמטרתו להסתיר את המציאות מאזרחי ישראל".


כבל הדגיש את החשיבות של שמירת הדמוקרטיה בישראל, ואמר כי "הליכוד מדבר על ארגון של כמה חבר'ה צעירים שפועלים, רחמנא לצלן, על מנת להחליף את השלטון. ככל שזכור לי ישראל היא עדיין מדינה דמוקרטית ומותר לאנשים לשאוף להחליף שלטון כושל. זו לא רק זכותם, זו חובתם. ויש לי חדשות בשביל אנשי הליכוד: יש עוד מאות אלפי צעירים בישראל שמייחלים להחלפת נתניהו. לא בגלל V-15 ולא בגלל שהם מקבלים תרומות עבור רצונם. אלא בגלל שנתניהו לקח להם את התקווה, את החלומות, את הכבוד".

יו"ר מטה הבחירות של המחנה הציוני לא חסך במילים, ותקף לא רק את נתניהו, אלא גם את איש העסקים שלדון אדלסון, שבבעלותו "ישראל היום": "פעם הייתה סיסמה שמומנה ע"י מיליונר אוסטרלי ואמרה: ביבי טוב ליהודים. אז זהו, שביבי ממש לא טוב ליהודים. ביבי טוב ליהודי. ליהודי הזה קוראים שלדון אדלסון. והקשר הזה בינו לבין ביבי הוא קשר צועק לשמיים של הון-שלטון-עלון".


תגיות:
בנימין נתניהו
/
איתן כבל
/
ישראל היום
/
המחנה הציוני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף