ליברמן בביקורת חריפה על נתניהו: "אם אתה רוצה לירות, תירה, אל תדבר"

שר החוץ אמר בנאום לפני "ועדת הנשיאים" בירושלים: "לאחר הבחירות צפוי לחץ אירופאי כבד על ישראל ויהיה עלינו לעמוד נחושים ולהגן על האינטרסים הישראליים מול הלחץ הזה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו ואביגדור ליברמן
בנימין נתניהו ואביגדור ליברמן | צילום: יונתן סינדל, פלאש 90

שר החוץ, אביגדור ליברמן אמר הערב (ראשון) בנאום בפני ״ועידת הנשיאים״ בירושלים: ״איראן היא הגורם המרכזי לחוסר היציבות במזרח התיכון, היא זו שעומדת מאחרי פעולות טרור ברחבי העולם וכי הוא מקוה שהמעצמות שנושאות ונותנות עם איראן יקחו גם נתונים אלו, בנוסף למירוץ החימוש הגרעיני שלה, בטרם יחליטו לחתום על הסכם עימה״.

בהתייחסו לאירועי הטרור האחרונים נגד יהודים בפריס ובקופנהגן אמר השר ליברמן כי ״על היהודים החיים ברחבי העולם להבין שיש רק מקום אחד בטוח ליהודים והוא מדינת ישראל וכי עלייה כזו תתרום גם למדינה משום שאחרי שיהיו כאן 10 מיליון יהודים נוכל לפתור את כל בעיותיינו, למרות האו"ם ולמרות האיחוד האירופי, למרות ידידינו ולמרות אויביינו״ דברי השר ליברמן.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
אביגדור ליברמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף