בנט מגיב ללפיד: "אתה גרמת נזק אדיר לשוק הדירות"

שר הכלכלה תקף בחריפות את תוכנית "חוק מע"מ אפס" של שר האוצר לשעבר: " יצרת אי וודאות, כך שבמשך שנה שלמה הפסיקו לבנות דירות במדינה. תקעת את ההיצע והגברת את הביקוש, הפוך ממה שצריך לעשות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נפתלי בנט הבית היהודי
נפתלי בנט הבית היהודי | צילום: פלאש 90

לחילופי האשמות בנושא משבר הדיור הצטרף היום (ראשון) גם יו"ר הבית היהודי, נפתלי בנט, שיצא להגנת שותפו לרשימה, שר הבינוי והשיכון אורי אריאל, ובחר לתקוף בנושא את יו"ר יש עתיד יאיר לפיד.

"עדיין אין מספיק דירות אבל אתה מעודד עוד אנשים לקנות דירות למרות שאין. יצרת אי וודאות, כך שבמשך שנה שלמה הפסיקו לבנות דירות במדינה. תקעת את ההיצע והגברת  את הביקוש, הפוך ממה שצריך לעשות”.

"מה אתה עשית יאיר? ", המשיך בנט במתקפה. "אמרת לאורי אריאל שאתה לא מסכים להעביר את מחיר מטרה עד שלא יאושר חוק מע"מ אפס. הבייבי שלך החריב כאן שוק שלם ובגלל זה תקעת את זה. רק כשהופרשת מהממשלה קיבלנו את החתימה ויצאנו לדרך. ולכן, בהסתכלות קדימה, אחים ואחיות שלי, יש רק פיתרון אחד, לבנות לבנות ולבנות. בכל רחבי הארץ מתוכננות 60,000 דירות בשנת 2015, וכך נגיע לבלימת המחירים ולירידתם".

תגיות:
נפתלי בנט
/
יאיר לפיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף