צפו בלוחמי מג"ב מחלצים את גורי הכלבים שנקשרו בחוטי ברזל

לוחמי משמר הגבול הבחינו במהלך סיור סמוך לגדר ההפרדה בארבעה כלבים קשורים זה לזה בחוט ברזל ללא יכולת לנוע. מפקדת הצוות שאיתרה אותם: "חלק כמעט ולא הגיבו עד אשר קיבלו מים ומזון"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
לוחמי מג"ב מחלצים את הכלבים | צילום:

אין גבול לאכזריות: ארבעה גורי כלבים אותרו היום (שני) ע"י לוחמי מגב בעוטף ירושלים סמוך לגדר ההפרדה,  כשהם קשורים זה לזו בחוטי ברזל וללא יכולת לנוע.

סמ"ר רוויה בלום, מפקדת הצוות שאיתרה את הגורים סיפרה: "תוך כדי סיור רגלי שמעתי קול עמום מאחת הואדיות וניגשתי לבדוק, המראה היה קשה, ארבעה גורי כלבים מתוקים קשורים בצווארם זה לזו, באותה השנייה עם כל הכבוד למשימה שהגענו לשמה, העלנו אותם לשביל הסמוך וטיפלנו בהם".

בלום הוסיפה כי "חלק מהגורים כמעט ולא הגיבו עד אשר קיבלו מים ומזון והתאוששו".


לוחמי הפלוגה טיפלו בארבעת הגורים, שככל הנראה היו קשורים זמן ממושך ללא מזון ושתייה. חלק מהלוחמים כבר הביע עניין לאמץ את הגורים. "בעיני זו משימה לא פחות חשובה מכל משימה אחרת שאנו צריכים לבצע", הוסיפה בלום.

תגיות:
ירושלים
/
כלבים
/
מג"ב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף