תלמידי ישראל החלו בחופשת הקיץ: "מפחדים שיהיה משעמם"

"אני אוהבת גם את בית הספר וגם את החופש. אהיה אצל סבתא, שקונה לי כל מה שאני רוצה", סיפרה תלמידת כיתה א' ואילו מי שמסיימת כיתה ו' הודתה: "מספיק חודש וחצי, החופש ארוך"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תלמידי כיתה א' בבי"ס קפלן בפ"ת יוצאים לחופש הגדול
תלמידי כיתה א' בבי"ס קפלן בפ"ת יוצאים לחופש הגדול | צילום: אלוני מור

חופשת הקיץ החלה היום עם סיום שנת הלימודים אתמול של בתי הספר היסודיים.

מחזור נ״ה סיים את חלקו בבית הספר היסודי קפלן בפתח תקווה. לאחר חלוקת התעודות נפרדו תלמידים בחיבוקים.

מיכל חייק, שסיימה כיתה ו', סיפרה כי "אני שמחה מהחופש אבל מפחדת שיהיה לי משעמם, כי הוא ארוך. מספיק חודש וחצי".

נועה קסטרו, שסיימה כיתה ו', אמרה: "אני ממש עצובה לעזוב את בית הספר. בשנתיים האחרונות היה לנו מחזור מאוד מיוחד, עם כיתות של 20-22 תלמידים. המורה הייתה כמו המאמנת שלנו. היא הדריכה אותנו איך לפתח את החשיבה ולהאמין בעצמנו". אלין טחן סיימה כיתה א' וסיפרה: "אני אוהבת גם את בית הספר וגם את החופש. אהיה אצל סבתא, שקונה לי כל מה שאני רוצה".

היום יפגינו הורים מאזורי המרכז והשרון וחברים ביש עתיד, בהם שר החינוך לשעבר שי פירון, נגד החלטת הממשלה שלא להרחיב את פרויקט הקייטנות "בית הספר של החופש הגדול" לכיתות ג' וד'. ההפגנה תתקיים מול בית הספר הרצוג בנתניה.

תגיות:
החופש הגדול
/
תלמידים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף