הפתעה במכס: 3.5 ק"ג חשיש נתפסו בתוך תוף דרבוקה

הסמים הוסלקו בתוך כלי הנגינה שנשלח מהודו לישראל בדואר אווירי. החשוד נעצר כהגיע לקחת את החבילה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
חשיש הודי בתוך דרבוקה
חשיש הודי בתוך דרבוקה | צילום: חטיבת דובר המשטרה

יחידת הכלבנים וחוקרי הסמים של המכס בנתב"ג רגילים למצוא סמים במקומות משונים אבל כמות גדולה של סם מסוג חשיש, שהתגלתה היום (שלישי)  שנמצאה בתוך כלי נגינה היא בהחלט לא מחזה נפוץ.

במהלך פעילות סמוייה ומשותפת של בילוש עירון בשת"פ צוות יס"מ אורגן עירון וצוות חוקרי יחידת מכס סמים חיפה וכלבני יחידת הסמים של המכס שנערכה אתמול, נעצר ע"י הבלשים, חשוד בשנות השישים לחייו, תושב אחד הקיבוצים הסמוכים לואדי ערה כאשר הגיע לקבל  משלוח של 1.7 ק"ג חשיש מהודו שהוסלקו עפ"י החשד בתוך תוף מסוג דרבוקה שהגיע במשלוח אשר אותר ע"י יחידת הכלבנים וחוקרי הסמים של המכס בנתב"ג.

פקד צחי בן חיים קצין המודיעין והבילוש של תחנת עירון ציין כי ייתכנו מעצרים נוספים וכי הבוקר יבקשו חוקרי תחנת עירון להאריך את מעצרו של החשוד בבימ"ש שלום חדרה .

תגיות:
סמים
/
הודו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף