תמונות מזירת הפיגוע בראשל"צ, אנשים נמלטים בבהלה מהמחבל

מספר שעות לאחר אירוע הדקירה, העירייה חשפה את סרטון האבטחה מהאזור. ניתן לראות כי אישה מבוגרת נדקרה, נפלה ואף אחד לא סייע לה כשהמחבל המשיך לחפש קורבנות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זירת פיגוע הדקירה בראשל"צ | צילום:

מתמונות של מצלמות האבטחה של העירייה ניתן לראות את הרגעים שאחרי האירוע, בו אנשים רצים בבהלה ומנסים להימלט מהאזור. אישה שניסתה לברוח כמו יתר האנשים, נדקרה, נפלה ונשארה שכובה ברחוב עוד מספר דקות עד שהגיעו אנשים ועזרו לה.

כזכור, האירועים התרחשו ברחוב הרצל וברחוב תרמ"ב, בסמוך לקניון רוטשילד. מחבל ביצע פיגוע דקירה בתוך אוטובוס, קו 83 ברחוב תרמ"ב ונהג האוטובוס שהבחין בו, פתח את הדלתות וסייע לאנשים להימלט ובכך הוא מנע פגיעה נוספת באזרחים נוספים.

משם המשיך המחבל ברגל לכיוון התחנה המרכזית, פצע שני אנשים נוספים ונעצר לאחר שאזרחים הצליחו להשתלט עליו.

אישה אשר נסעה בקו 274, שעשה את דרכו מרחובות לתל אביב חשדה כי על האוטובוס היה מחבל. במהלך הנסיעה לאחר שנתקעו בפקק שנוצר בעקבות האירוע, היא צרחה כי יש מחבל באוטובוס וגרמה לבהלה המונית.

על פי עדויות מהמקום, אחד האנשים ניסה לפרוץ את דלת האוטובוס על מנת לצאת החוצה, מיד לאחר מכן, כאשר הפניקה גברה, החלו הנוסעים לצאת מהאוטובוס. אזרחים אשר הגיעו לאזור, החלו לעזור לנוסעים, וחלקם אף שלפו נשקים לעבר אזרחים אחרים. לאחר שניות ספורות, הגיעו למקום גם אנשי כוחות הביטחון, שהגיעו מהזירה הקודמת בראשל"צ.

תגיות:
פיגוע טרור
/
פיגוע דקירה
/
ראשון לציון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף