"לא זזה ממנה ולא ישנה": אמה של מושית פישר מספרת על רגעי האימה

האם, שבתה התמוטטה מהרעלת סמים קשה בזמן שבילתה במועדון, מדברת על המלחמה של מושית וההמתנה להתאוששותה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

"אני לא זזה ממנה" אומרת צופיה פישר, שיוצאת לרגע לאכול. "תמיד הייתי צמודה לילדים שלי, בכל מצב ובטח כאשר היו חולים. אני יוצאת פה ושם לרגע ואז אבא של מושית לצידה, אבל אני יודעת שעם אמא הכי נוח לה. אני אמא שלה ואנחנו גם שתי נשים. היא מדברת כבר ומי שהכי מבינה אותה זו אני", סיפרה האם.

לדברי האם, חשוב לה להתראיין כדי שלא יהיו קורבנות נוספים כתוצאה משימוש בסמים "מושית מעולם לא עישנה והיתה יוצאת לבלות כמו יתר בני גילה, לא מעבר לזה. אומרים כל מיני דברים לא נכונים. לא מעניין אותי עכשיו שום דבר היום חוץ מזה שמושית תבריא. גם היא וגם כל מי ששומע אותי שיילמדו לקח שלא משחקים עם שטויות ולא מאמינים לאף אחד גם לא לחברים וחברות. בבית תמיד דיברנו והיא ידעה להתרחק מסמים".

"כל מה שאנחנו שומעים לגבי החקירה  - זה מה שהתקשורת אומרת. המשטרה לא מדווחת לנו אבל הבנו שהחשודים בסיפור הזה עדיין במעצר. נראה לי שכשחשודים כל כך הרבה זמן במעצר כנראה יש סיבה טובה לזה".

"האחות לימדה אותי איך עושים פיזיותרפיה נשימתית. מושית נאבקת על ההחלמה וההתאוששות. אני מסייעת לה לחזור לנשום כרגיל ואני איתה"

"אני לא ישנה".

"אני תופסת שינה של חצי שעה לפעמים ואז אחד הבנים או בעלי מחליפים אותי .מעבר לזה אני לא ישנה. מחכה שמושית תשתפר ואני מאושרת עד גג השמיים שהיא חיה".

"הרופא הראשי אמר לנו: 'אנחנו רק רופאים ועושים כל מה שאנחנו יכולים. הגוף הוא זה שמרפא את עצמו לבד'. אנחנו יודעים גם שנכון להתפלל. המזל שלה שהיא צעירה ושהיתה תמיד בריאה אנחנו איתה ואנחנו מקווים ומתפללים לטוב".

מצבה של מושית פישר שהיה קשה עם הגיעה לבית החולים ונשקפה סכנה לחייה, מוגדר עכשיו בינוני. היא מתמודדת עם התאוששות איטית ושיקום הדרגתי בני משפחתה תומכים בה כל היממה ואמא שלי סועדת אותה. מושית צפוייה להשתחרר מהיחידה לטיפול נמרץ תוך ימים ספורים. המשטרה עדיין חוקרת את נסיבות המקרה.

תגיות:
סמים
/
מושית פישר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף