מסע של טרור ביפו: הרוג ועשרה פצועים בפיגוע דקירה מתמשך

לאחר הפיגועים בירושלים ובפ"ת, התרחש פיגוע שלישי בו נרצח אדם ו-9 נפצעו. צפו במחבל פותח במנוסה, רץ לאורך המכוניות ודוקר אנשים. אחת הפצועות בהיריון, והעובר במצב תקין

זירת פיגוע הדקירה ביפו
זירת פיגוע הדקירה ביפו | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

הוא דקר שם עוד 4 אנשים נוספים שם, ובסך הכל נרשמו 9 פצועים בדרגות פציעה שונות. צוות של מרחב ירקון נטרל את המחבל סמוך. האירוע התרחש סמוך מאוד למקום הימצאו של ג'ו ביידן, סגן נשיא ארצות הברית, שהגיע למרכז פרס בעיר, ונמצא בביקור בישראל.

פרופסור רוני גמזו, מנכ"ל ביה"ח איכילוב עדכן על מצב הפצועים בפיגוע: "סה"כ תשעה פצועים, אחת אישה שפצועה קשה, שלושה פצועים בינוני ושניים קל. הפצועה קשה הובאה מיד לחדר ניתוח, כל פצועים סובלים מדקירות בחזה ובבטן, 4 מהם עדיין בחדר מיון בטיפול ראשוני. אחת הפצועות היא אשה בשבוע ה-25 להריונה, במצב קל עד בינוני, ויש דופק לעובר. לא מדובר כרגע על שחרור של אף אחד מהם".

זירת האירוע ביפו. צילום: אבשלום ששוני
זירת האירוע ביפו. צילום: אבשלום ששוני | זירת האירוע ביפו. צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
פיגוע
/
נמל יפו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף