בן משפחתה של הפעוטה, תסנים אחמד קבועה, סיפר ל"מעריב": "המשפחה בהלם מהאירוע הטראגי. היא נעלמה וכעבור זמן מה יצאו בני משפחתה לחפש אותה. רק כעבור שעה מצאו אותה כשהיא לכודה ברכב ומחוסרת הכרה".
פרמדיק מד"א, בוריס מנטו, שטיפל בילדה סיפר: "כשהגענו למרפאה ראינו ילדה כבת 3 וחצי חמה למגע, מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה. סיפרו לנו שהיא הייתה נעולה ברכב זמן ממושך. יחד עם הצוות הרפואי במקום ביצענו בה פעולות החייאה אבל לצערנו בתוך זמן קצר נקבע מותה".
מנתוני ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים עולה כי בין השנים 2008-2016 דווח על 400 מקרים של השארת ילדים לבד ברכב או של הילכדות/נעילה ברכב, בהם היו מעורבים 442 ילדים. 22 מן המקרים הללו הסתיימו במות הילד. בשנת 2016 אירעו 6 מקרי תמותה של ילדים כתוצאה משכחה ברכב.
מנכ"לית ארגון 'בטרם', אורלי סילבינגר, מסרה: "הקיץ הזה קטלני לילדים, שישה ילדים איבדו את חייהם בשל שכחת ילדים ברכב. שכחת ילד ברכב עלולה לקרות לכל אחד מאיתנו, ברגע של עייפות וכאשר אנו עוברים לעשות פעולות באוטומט. רבים ממקרי השכיחה מתרחשים בעת שינוי שיגרה, ולכן בעיקר בתקופות מסוג זה אני קוראת להורים לנקוט באמצעי בטיחות כמו לשים ארנק או פלאפון ליד התינוק, להתקין אפליקציה או להיות בקשר עם בן הזוג. הטמפרטורה ברכב עלולה להגיע עד לכ-70 מעלות צלזיוס".