בחודש אוקטובר האחרון צוין חודש המודעות למאבק בסרטן השד ובמקביל, החל קמפיין מרגש להגשמת חלומה של איה. ב-27 בנובמבר ייערך בהיכל התאטרון בקריית מוצקין אירוע התרמה ענק בהשתתפות שמונה אמני סטנד אפ וביניהם שאולי בדישי ודניאל אסייג, כאשר כל ההכנסות ממכירת הכרטיסים יועברו לתהליך הפונדקאות של משפחת גונן.
דרך נוספת לסייע ולתרום אפשרית דרך חשבון בנק מיוחד שנפתח לטובת המטרה (בנק לאומי, סניף 987 מגדל העמק, מס' חשבון 100254/14 - עבור איה בן יהודה).
"אני מודעת לכך שהמדיה מוצפת בבקשות לעזרה אך אני אודה לכל אחד ואחת מכם על תרומה קטנה להגשים לי ולמשפחתי את החלום", אמרה השבוע איה בהתרגשות והוסיפה: "יש לי המון חלומות שעל חלקם ויתרתי ועל השאר עוד אוותר אך על הדבר הכל כך אנושי הזה, שלרובנו ברור מאליו בהשגה שלו, אני לא רוצה לוותר".