מריאנה אורבך, דיאטנית בכירה בשירותי בריאות כללית ביקשה לחזק הבוקר (שני) את דבריו של ליצמן וציינה כי סופגנייה רגילה אחת מכילה 400 קלוריות וסופגנייה עם תוספות כגון שוקולד, קצפת או ריבת חלב יכולה להגיע לכ-550 קלוריות ואף יותר.
לעומת זאת, מציינת אורבך, לביבת תפוחי אדמה שגם היא בדרך כלל מטוגנת היא בעלת ערך קלורי נמוך מהסופגנייה ועומדת על כ- 150- 200 קלוריות. "ניתן לצמצם משמעותית את כמות הקלוריות ע"י אפיית הלביבות והסופגניות במקום טיגונם", הסבירה אורבך.
אחת המסקנות העיקריות של הוועדה הייתה סימון אינפורמטיבי ושיפוטי על חזית האריזה של מוצרי מזון ומשקאות, על מנת שהצרכן יידע מה הן מכילות . הוועדה הציגה דוגמאות לסימון חיובי על מוצרים ולסימון שלילי כאשר הלוגו הסופי לדוגמאות אלה ייקבע בהתייעצות עם הציבור הרחב. סימון הנחשב שיפוטי שיש בו אזהרות יהיה בצבא אדום וסימון שיפוטי חיובי המסמן אוכל הנחשב לבריא יהיה בצבע ירוק. הסימון עם האינפורמציה הבריאותית החשובה לצרכן יוגדל ויובלט כגון מספר הקלוריות, השומן הרווי, הנתרן והסוכר. האם גם הסופגניות יסומנו בחג החנוכה הבא?