יזם הנדל"ן ואיש חיי הלילה אלון קסטיאל נעצר בחשד לתקיפה מינית

לאחר שנגבו עדויות מלמעלה מ-5 נשים, החשוד נלקח לחקירה, בסופה יובא לביהמ"ש לדיון בהארכת מעצרו. על פי תלונות הנשים, הוביל אותן קסטיאל באמתלות שונות לביתו, שם תקף אותן

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אלון קסטיאל
אלון קסטיאל | צילום: יח"צ 88
2
גלריה

נגד קסטיאל מתקיימת בשבועות האחרונים חקירה אשר במהלכה נגבו תלונות מלמעלה מחמש נשים. במשטרה מנסים למצוא קשר או מאפיינים זהים בין התנהגותו של החשוד, וזאת לנוכח העדויות שמסרו המתלוננות. חשוב להדגיש כי קסטיאל נעצר היום סמוך לשעה 9:00 בבוקר, ומכאן שהוא יובא לבית המשפט רק מחר, מה שמותיר למשטרה קרוב ל-24 שעות מלאות לביצוע בחקירה.

נעצר לחקירה. אלון קסטיאל. צילום ארכיון: יח"צ
נעצר לחקירה. אלון קסטיאל. צילום ארכיון: יח"צ | נעצר לחקירה. אלון קסטיאל. צילום ארכיון: יח"צ

בחלק גדול מהעדויות שקדמו לתלונה, שפורסמו לראשונה באתר "המקום הכי חם בגיהינום", נטען כי קסטיאל הכיר את הצעירות במועדונים, הסיע אותן ברכבו ובשלב מסוים הוביל אותן אל ביתו תוך שהוא מנסה לכפות עליהן מגע או מבקש מהן להצטרף אליו למיטתו. "הוא ניצל את המעמד שלו והכסף שלו כביכול והתנהג כמו ילד שמנת שמרשה לעצמו לעשות הכל", סיפרה אחת הנשים. אחרת סיפרה כי לאור מה ששמעה מעדויות של נפגעות אחרות "מסתמן דפוס התנהגות דומה אצל כולנו".

מטעם המשטרה נמסר אז כי "מתנהלת חקירה ומשכך לא ניתן למסור פרטים נוספים".גורמים במשטרה הוסיפו כי מתנהלת בדיקה ואכן מדובר בהילוך נוסף בפרשה ההולכת ומסתעפת.

תגיות:
אלון קסטיאל
/
חשד לתקיפה מינית
/
יזם נדל"ן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף