מלבד הררי, נעצר חשוד נוסף, צעיר בן 31 מראשון לציון. הוא נתפס על חם בעת הנחת המטען תחת רכבו של מוסא. על פי הערכת המשטרה, ששימש כשכיר החרב שביצע את הנחת המטענים בפועל.
הררי עצמו הכחיש את המיוחס לו במהלך הדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב. "יצאתי. תליתי את החליפה. יצאתי מהפשע. כנראה הם סובלים מחוסר רייטינג. פעם יחב"ל, פעם יחידה מרכזית. משעמם להם. הידיים שלי נקיות כמו משי. רודפים אותי סתם על לא עוול בכפי. יש לי חנות ברוך השם. אני עובד. לא ביצעתי שום פשע. הידיים שלי נקיות. ממש בדיחה גרועה".
הררי המשיך ואמר כי "לא שמתי למרגול מטען. אין חיה כזו בעולם. אתם חיים בסרט. על מה ולמה לי לפגוע באנשים?". לגבי הטענה כי השותף שלו נעצר אמר הררי כי "השותף שלי זה בורא עולם".
הררי בן ה-61, שריצה במצטבר 40 שנות מאסר, נחשד בתשעה מקרי רצח. בשנה שעברה הוא יצא לחופשי והכריז על פרישה מהעולם התחתון.
"כללי המשחק השתנו, הדור הזה מאוד מדאיג ומפחיד, הם לא חושבים פעמיים. זה לא אנשים של פעם, כמוני. היום, ברגע שהם שומעים שתי ספרות, ומרגישים את החבל על הצוואר, אז העדי מדינה באים בזוגות. זה דבר שמאוד מזעזע. זה מאוד מאוד מזעזע שעבריין בוגד בעבריין אחר. אני, זה לא עלה לי במחשבה אפילו לעלות לדוכן העדים, זה הדבר הכי נורא בחיים. אתה בוגד בקדוש ברוך הוא, לא רק בעצמך, בקדוש ברוך הוא אתה בוגד. הקדוש ברוך הוא נמצא בכל מקום, ידו בכל, אני אדם שמניח תפילין כל החיים שלי, גם כשהייתי פושע וגם אחרי שהייתי פושע, וגם לפני וגם אחרי, אני מניח תפילין כל הזמן".