מני נפתלי פנה ליועמ"ש מנדלבליט בבקשה לחשוף מידע על מצבה הנפשי של שרה נתניהו

אב הבית לשעבר במעון ראש הממשלה טוען כי אם לנתניהו ישנן בעיות נפשיות שמונעות ממנה לעמוד לדין, כפי שטענו פרסומים לאחרונה, היא גם לא יכולה לערער על פסק הדין שפסק לו פיצויים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מני נפתלי בבית המשפט בהרצליה
מני נפתלי בבית המשפט בהרצליה | צילום: אבשלום ששוני

נוסח המכתב: "מהפרעות נפשיות המשפיעות על כישרותה לעמוד לדין, יש לכך נפקות משפטיות הנודעות לדיון המשפטי של מרשנו והדבר מעמיד בסימן שאלה את סבירות ההחלטה לתמוך, בשם המדינה, בערעור שהגישה גברת נתניהו. לטענתו של נפתלי אין זה סביר כי הגברת נתניהו מחד איננה כשירה לעמוד לדין ומאידך כשירה לנהל הליכים משפטיים שפוגעים בו. בנסיבות אלה מר נפתלי זכאי לקבל מכם, מיידית, מידע לגבי כשירותה של הגברת נתניהו לנהל הליכים משפטיים".

ממשפחת נתניהו נמסר בתגובה: "רק השבוע ראה כל העולם כיצד רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו מייצגת בכבוד את מדינת ישראל לצד רה"מ בוושינגטון. עצם העלאת שאלת הסרק המכפישה, הבזויה והאבסורדית הזאת מעידה עד כמה מני נפתלי נואש לכותרות ומנסה להסית את השיח הציבורי מכך שפעל באלימות, הגיש תצהיר כוזב ומהעובדה שהוגשה נגדו תלונה במשטרה על הטרדה מינית".

תגיות:
שרה נתניהו
/
מני נפתלי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף