ניצח את יוקר המחייה: בן 60 זכה בלוטו וירכוש לראשונה דירה

תושב השרון אשר לא הצליח לצבור הון עצמי לרכישת בית משלו, יוכל לעשות זאת בגיל 60 לאחר שזכה במיליונים. "אעזור לילדי לקנות דירות שלא יחיו כמוני בשכירות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הזוכה ב-24 מיליון ש"ח בהגרלת הלוטו
הזוכה ב-24 מיליון ש"ח בהגרלת הלוטו | צילום: אבי חיים
2
גלריה

הזוכה סיפר: "הבוקר לקחתי את העיתון של אתמול במטרה לבדוק את הטופס ולא האמנתי שזכיתי. שתיתי שתי כוסות קפה שחור כדי להירגע מההלם והחלטתי לא לספר לאיש על הזכייה כי לא הייתי בטוח". הוא הוסיף כי רק כשהגיע למחלקת הזכיות של מפעל הפיס וקיבל אישור סופי לכך שזה אכן הטופס הזוכה, "אז הבנתי שקיבלתי את משלוח המנות שלי לפורים".

בית מפעל הפיס. צילום: אבשלום ששוני
בית מפעל הפיס. צילום: אבשלום ששוני | בית מפעל הפיס. צילום: אבשלום ששוני

המיליונר הטרי ציין כי עד היום, בגיל 60, לא הצליח להגיע להון עצמי בכדי לרכוש דירה. "היה לי חלום קבוע כל לילה, שאני קונה דירה וכעת אוכל להגשים את החלום". הוא סיפר מה יעשה בכסף שישאר לאחר שירכוש דירה: "אני מתכנן לעזור לילדי לקנות דירות, שלא יחיו כמוני כל החיים בשכירות. את שאר הכסף אשמור עד שאצא לגמלאות, כך אוכל להתקיים באופן מכובד יותר".

תגיות:
לוטו
/
הגרלת הפיס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף