אחרי השבוע הקשה בכבישי תל אביב השבוע עקב סגירת תחנת הרכבת השלום בשל עבודות החפירה של הרכבת הקלה - שוב לא מומלץ להגיע היום ברכב לצפון הישן של תל אביב. תהלוכות העדלאידע יתקיימו ברובן ביום ראשון, והצפי הוא למאות אלפי מבקרים. לאחר השרב הראשון של האביב ששרר אתמול, היום מגיע המפנה - החזאי התורן בשירות המטאורולוגי, אורן דוידוף, מסר שהיום צפויה צניחה של כ־11 מעלות בתל אביב, מ־31 ל־20.
גם באזורים נוספים תהיה ירידה חדה בטמפרטורות, וייתכנו ערפילים. מחר ייתכנו גשמים מקומיים, בעיקר בצפון, וינשבו רוחות דרום־מערביות, בעיקר באזורי המרכז והדרום. הטמפרטורות ימשיכו להיות ממוצעות לעונה.
ביום ראשון יתחזקו הרוחות הדרום־מערביות, והמשבים יגיעו למהירות של 40-60 קמ"ש, ובצפון צפוי גשם מקומי. במרכז ובדרום יהיה אובך ניכר. בשני תחול ירידה נוספת בטמפרטורות, ויירדו גשמים לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה. הגשמים ייחלשו משעות הצהריים.