עם יציאתו לביקור לפנות בוקר, התייחס נתניהו לביקור במדינה שהופכת להיות מעצמה כלכלית בשנים האחרונות: "אני יוצא עכשיו לביקור בסין בהזמנת ממשלת סין. אפגש שם עם הנשיא ועם ראש הממשלה. בנוסף לזה אני אהיה נוכח בוועידת חדשנות בסין. ישראל היא מדינה מאוד מבוקשת כפי שאתם יכולים ללמוד מהביקורים האחרונים בוושינגטון, במוסקבה ובמדינות רבות אחרות ועכשיו גם בסין".
מי שעוד התייחס לעניין המשבר הקואליציוני המתהווה הוא שר הביטחון, אביגדור ליברמן, אשר הגיע היום לבסיס קליטה ומיון, שם אמר לעיתונאים כי "הדבר שישראל הכי פחות זקוקה לו עכשיו זה בחירות. כל בר דעת מבין שבחירות זה הדבר האחרון שישראל זקוקה לו. אני מקווה שעד חזרתו של ראש הממשלה מסין תימצא פשרה". עוד הוסיף ליברמן: "אין שום סיבה לפרק את הקואליציה הנוכחית, וכל אחד צריך לעשות את המקסימום כדי לשמור על העבודה התקינה".
ליברמן ניצל את ההזדמנות והתייחס גם לאירועים האחרונים בסוריה: "צה"ל לא פועל מחוץ לקונטקסט. ואם אנחנו פועלים- יש לזה סיבה אמיתית. אין לנו שום עניין להתערב במלחמת האזרחים בסוריה. בפעם הבאה שהסורים ישתמשו בהגנה אווירית נגד מטוסינו- נשמיד אותם בלי לחשוב פעמיים. בנושא הזה לא תהיה פשרה".