מורה פרטי בן 70 חשוד באונס קטינה באילת

פרשה מזעזעת בדרום: מורה בבית ספר יסודי, המוכר באילת, חשוד כי תקף מינית נערה שלמדה אצלו באופן פרטי. בחקירתו קשר עצמו למרבית האירועים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניידת משטרה. ארכיון
ניידת משטרה. ארכיון | צילום: אלוני מור

פרשה מזעזעת באילת: איש חינוך בן 70 נעצר ביום שישי אחרון בחשד לאונס קטינה באילת, כך הותר היום (ראשון) לפרסום. במהלך השבוע שעבר התקבלה במשטרת ישראל תלונה מהנערה שדיווחה כי המורה הפרטי שלה באילת תקף אותה מינית ואנס אותה. לאחר חקירה ראשונית על ידי חוקרי עבירות המין של משטרת ישראל נעצר בסוף השבוע החשוד, תושב העיר ונחקר בגין המעשים. מעצרו הוארך עד למחר וחקירת האירוע נמשכת.

מדובר במורה בבית ספר יסודי בעיר, מוכר מאוד באילת. הקטינה, כבת 14, התלוננה במרכז להגנה על קורבנות נפגעות עבירות מין וסיפרה שם כי לפני כשנה למדה אצל המורה באופן פרטי, והוא ביצע בה עבירות מין. בין היתר לטענתה ביצע בה מעשי אינוס ומעשי אונס. התלונה הגיעה למשטרה באמצע השבוע שעבר וביום שישי החשוד נעצר ובית משפט השלום בעיר האריך את מעצרו עד לדיון ביום שני.

בחקירתו קשר עצמו המורה למרבית האירועים והודה בביצוע עבירות מין בקטינה. עם זאת, הוא מכחיש כי קיים איתה מגע מיני מלא. במשטרה יבקשו להאריך את מעצרו פעם נוספת. החקירה בראשיתה.

תגיות:
אונס
/
אילת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף