ח"כ פרץ: "מי שינהיג את מחנה השלום חייב לדעת שהוא עלול להירצח"

המתמודד לראשות מפלגת העבודה אמר את הדברים בכנס המועצה לשלום וביטחון, בו הציג את תוכניתו לפתרון הסכסוך הישראלי-פלסטיני: "מבוסס על שתי מדינות לשני עמים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עמיר פרץ
עמיר פרץ | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90
2
גלריה

לדבריו, מנהיג הרשות הפלסטינית אבו מאזן הוא פרטנר להסכם שלום בעתיד ולשיתוף פעולה ביטחוני בשגרה כבר עכשיו. כמו כן, הוסיף פרץ כי לדבריו דרושה תכנית מזרח תיכונית שתכלול שיתוף פעולה אזורי לשיקום ופיתוח האזור.

בנימין נתניהו. "דרכו תוביל למימוש תוכניתו של עזמי בשארה" צילום: פלאש 90
בנימין נתניהו. "דרכו תוביל למימוש תוכניתו של עזמי בשארה" צילום: פלאש 90 | בנימין נתניהו. "דרכו תוביל למימוש תוכניתו של עזמי בשארה" צילום: פלאש 90

לגבי רצועת עזה מציע ח"כ פרץ לדבוק בנוסחה של ׳שיקום תמורת פירוז׳. לטענתו, "לישראל יש אינטרס וגם מחויבות מוסרית למנוע את ההתדרדרות לעבר משבר הומניטרי בעזה סביב תשתיות בסיסיות, אולם זה דורש גם התחייבות מארגון הטרור השולט ברצועה להפסקת אש מוחלטת״.

.

תגיות:
עמיר פרץ
/
מפלגת העבודה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף