צו סגירה למוסד סיעודי באור יהודה: "סכנה מיידית למטופלים"

צו הסגירה מגיע בעקבות מותו של ששון לוי, ששהה במוסד ואושפז לפני כשבוע בתל השומר, לאחר שטען כי הוכה על ידי שלושה מטפלים. הנהלת המוסד זומנה לשימוע

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כיסא גלגלים, אילוסטרציה
כיסא גלגלים, אילוסטרציה | צילום: אינג אימג'
2
גלריה

משרד הבריאות הורה לסגור מוסד סיעודי באור יהודה מחשש שקיימת סכנה מיידית למטופלים. רופאת מחוז תל אביב, ד"ר רבקה שפר, שלחה להנהלת מוסד TLC את צו הסגירה, המורה לסגור את המוסד באופן מיידי.

הצו מגיע בעקבות מותו של ששון לוי, ששהה במוסד ואושפז לפני שבוע בבית החולים שיבא לאחר שלדבריו הוכה על ידי שלושה ממטפלי המוסד. אתמול הלך לוי לעולמו.

צו הסגירה למוסד הסיעודי
צו הסגירה למוסד הסיעודי | צו הסגירה למוסד הסיעודי

על פי הצו, המוסד הסיעודי לא יוכל לקבל חולים חדשים, כולל כאלה הממומנים באופן פרטי. בנוסף, "כל עובד מעובדי משרד הבריאות שאורה לו, יוכל להיכנס למוסד בכל עת וכן לדרוש כל מידע ממך ומהאחות הראשית, כדי להבטיח לדעתו את ביצועו התקין של צו זה ולערוך ביקורות".

תגיות:
משרד הבריאות
/
התעללות בקשישים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף