"אתם ערבים": לוחמי גולני הותקפו ע"י צעירים בפרדס חנה

שלושה צעירים שהגיעו לבלות עם צעירה ישבו בגן ציבורי, שלפתע התנפלו עליהם מספר אנשים, והיכו אותם בעזרת חפצים קהים. טרם נעצרו חשודים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הוכו באמצעות צינור נרגילה.
הוכו באמצעות צינור נרגילה. | צילום: יהודה לחיאני

משטרת מחוז חוף בודקת תלונה שהוגשה במשטרת ראש העין ממנה עולה כי קיים חשד שלפיו שני חיילים בחופשה ואדם נוסף הותקפו ביום שישי בלילה בגן ציבורי בפרדס חנה על ידי חבורת צעירים משום שחשבו שהם ערבים. מחקירה ראשונית עולה כי שלושת הצעירים, תושבי המרכז, הגיעו לאסוף בחורה מפרדס לנה לבילוי. כשהגיעו המתין עם הבחורה גבר נוסף. השלושה חיילים נפצעו באורח קל וטופלו בבית החולים הלל יפה. התלונה הוגשה במשטרת ראש העין והועברה לחקירה בתחנת חדרה. המשטרה שהגיעה למקום לא איתרה חשודים.

על פי עדות שנגבתה מהחיילים, לוחמים מחטיבות גולני, הם בילו בגינה ציבורית עם הצעירה. לטענתם, למקום הגיעה חבורת הצעירים שתקפו אותם וצעקו "אתם ערבים". על פי התלונה הם הוכו בצינור לעישון נרגילה.  מעדות אחד מבני המשפחה במשטרה עולה כי הצעירים התנפלו עליהם עם צינור של נרגילה ועוד חפצים קהים.

גטרן המקורב לחקירה הבהיר כי הנושא בבדיקה וקיים חשד כלשהו, אבל כלל לא ברור אם מדובר בתקיפה על רקע של יהודים ערבים. טרם נעצרו חשודים.

תגיות:
חיילים
/
פרדס חנה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף