אמה של ענבל עמרם, שנרצחה בשנת 2006, הלכה לעולמה

חבצלת (חבי) עמרם, שבתה החיילת דיממה למוות בעקבות התנהלות כושלת של המשטרה, נפטרה לאחר מאבק במחלת הסרטן: "מחלות מהסוג הזה, בבטן, נובעות מצער ומכאב"

מור שמעוני צילום: הדס פרוש, פלאש 90
ענבל וחבצלת עמרם ז"ל
ענבל וחבצלת עמרם ז"ל | צילום: באדיבות המשפחה

חבצלת (חבי) עמרם, אמה של ענבל עמרם, שנרצחה בשנת 2006, הלכה לעולמה בשבוע שעבר לאחר מאבק במחלת הסרטן. בעלה, חנניה עמרם, אביה של ענבל, משער שליגון הרב על מות בתה היה קשר ישיר למותה של האם בגיל 54. "אפילו הרופאים אמרו לנו שלמרות שלא ניתן להצביע על כך באופן ישיר, מחלות מהסוג הזה, בבטן, נובעות מצער ומכאב. לא היה לנו עוד צער מלבד האובדן של ענבל", אומר חנניה.

חבצלת עמרם הותירה אחריה שתי בנות, עומרית, בת 26, שאותה הספיקה ללוות לחופה ביוני האחרון ועמית, שמתגוררת באוסטרליה והביאה לעולם נכד ראשון לחבצלת לפני ארבעה חודשים. "ענבל הייתה אמורה להיות בת 32 היום", אומר חנניה בכאב. "לפחות דבר אחד אני יכול לציין לטובה, וזה שבניגוד לטיפול של המשטרה, במקרה של המחלקה האונקולוגית בבית החולים בילינסון היה צוות נפלא, שליחים משמים, שעשו כל מה שאפשר בשביל חבי".

תגיות:
רצח
/
משטרת ישראל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף