חשד: סחטו קשישה שגנבה ב-80 שקל וחייבו אותה לשלם 17 אלף שקלים

בעלי מעדנייה תפסו את תושבת אשדוד על חם ואילצו אותה לרשום 12 המחאות על סך 1,417 שקלים כל אחת. לאחר שלא יכלה לשלם, החליטה להסגיר עצמה למשטרה. החשודים: "זאת היתה הצעה שלה"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
כסף
כסף | צילום: פלאש 90

מאחר והקשישה חששה מתוצאות מעשיה, היא ביקשה לא לערב את המשטרה. בעקבות זאת, קבעו החשודים כי עליה לשלם במיידי סכום "פיצוי" בגובה 17 אלף שקלים. החשודים ניסו אף לחייב את כרטיס האשראי שהיה ברשותה אך ללא הצלחה. משכך, חויבה הקשישה לרשום עבורם 12 המחאות בסך 1,417 ש"ח כל אחד, המחאות שנרשמו ללא מוטב.

ימים ספורים לאחר מכן חזרה הקשישה אל המעדנייה וביקשה להקל עמה בסכום ושזה יעמוד על 12 אלף שקלים "בלבד" ואף הביאה להם 1,000 שקל במזומן בתמורה לאחת ההמחאות. החשודים לא נענו לבקשתה וציינו שחסרים 417 שקלים על מנת לקבל את ההמחאה. יתרה מכך, גם את כסף מזומן זה שהביאה נטלו החשודים לכיסם, ותחנוניה כי אינה מצליחה למשוך כסף נוסף מהבנק נפלו על אוזניים ערלות. אם לא די בכך, אילצו החשודים את הקשישה לרשום מכתב בו היא מתנצלת על מעשיה וכי היא מוכנה מיוזמתה, כביכול, לשלם פיצוי בסכום זה שנקבע למעשה על ידם.

תגיות:
אשדוד
/
סחיטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף