פועל כבן 30 נהרג לאחר שקרסה עליו תלולית עפר בבית שמש

מחיר הדמים שמשלמים הפועלים בישראל ממשיך לעלות. אנשי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע מוות, ולוחמי כיבוי האש השתמשו בציוד מיוחד על מנת לחלצו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ניידת טיפול נמרץ, אמבולנס
ניידת טיפול נמרץ, אמבולנס | צילום: הדס פרוש , פלאש 90

פועל כבן 30 נהרג הלילה (ראשון) כאשר תלולית עפר קרסה עליו באתר בו עבד ברחוב המסגר בבית שמש. פרמדיקים של מד"א הגיעו למקום וניסו לחלץ אותו ביחד עם חבריו הפועלים, אך לבסוף הוא נמצא ללא רוח חיים והם נאלצו לקבוע את מותו במקום.

צוותי כיבוי ויחידת היל"מ של תחנת בית שמש בפיקודו של טפסר ראובן יצחק מפקד התחנה, פעלו לחלץ את הפועל שנקבר תחת ערימת העפר. לוחמי האש ביצעו פינוי של העפר סביב הלכוד, והרמתו מהתעלה בה שהה באמצעות מערכות חילוץ.

חובש רפואת חירום במד"א ישי אמסלם ופאראמדיק מד"א עוז פולק סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו באתר העבודה תלולית עפר גדולה שקרסה, בסיוע הפועלים שהיו במקום ניסינו להגיע לפועל שהיה לכוד ומחוסר הכרה. תוך כדי פעולות החילוץ הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני שכלל הנשמה מתקדמת אך לצערנו הוא היה ללא רוח חיים ונאלצנו לקבוע את מותו".

תגיות:
בית שמש
/
פועל נהרג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף