אבי הפצועה באסון הטרקטורון: "אני רק רוצה לחבק את הנהג"

ים גוטליב מתאוששת מהפציעה הקשה וממותה של חברתה הטובה, סתיו לוי. אביה סיפר לרפי רשף: "היא ניהלה את האירוע והזעיקה את מד"א. על החבר שנעצר: "ילד מדהים שצריך עזרה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ים גוטליב וסתיו לוי
ים גוטליב וסתיו לוי | צילום: באדיבות המשפחה
2
גלריה

"אז עדיין לא, אבל היא ניסתה לעשות לה החייאה בעזרת עזרה ממד"א בטלפון והיא דיברה איתי. היא פשוט ניהלה את האירוע באופן מדהים".

"מתחילה להשלים עם רוע הגזירה". ים וסתיו. צילום: באדיבות המשפחה
"מתחילה להשלים עם רוע הגזירה". ים וסתיו. צילום: באדיבות המשפחה | "מתחילה להשלים עם רוע הגזירה". ים וסתיו. צילום: באדיבות המשפחה

"גם הנהג וגם סתיו הם בני בית. סתיו הייתה חברת ילדות של ים, הן חגגו בת מצווה באותו האולם. הנהג הוא החבר הכי טוב של התאום של ים, שקוראים לו ירדן. מדובר בילד טוב, ילד מדהים שצריך עזרה ואנחנו חייבים להיות איתו ולעזור לו כמה שאפשר".

"אין בי שום כעס. אני הבנתי שהוא עצור ואני רק רוצה לחבק אותו. אני מרגיש כאילו איבדתי שני ילדים, את סתיו ואותו ואני לא יודע מה יהיה איתו. שני ילדים טובים, מלח הארץ".

"דיברתי אתמול עם האבא, הוא עדיין לא מעכל את זה".

"מהודעה האחרונה שקיבלתי, בדיקות הדם והשתן יצאו נקיות. לפעמים התקשורת מוציאה דברים ללא ביסוס. אני לא מעוניין לדבר על זה יותר לפני תוצאות המשטרה, מעורבים פה הרבה רגשות".

תגיות:
תאונת דרכים
/
הקטל בדרכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף