המשטרה תבקש מחר לקראת שעות אחר הצהריים המאוחרות, מבית משפט השלום בתל אביב להסיר צו איסור פרסום גורף שהוטל על פרשת 342, אחת מהפרשות המסעירות את העולם התחתון. היא מאגדת בתוכה 24 אירועים שונים, לרבות שני מקרי רצח, שגבו את חייהם של שלושה קורבנות. בין היתר, נכללים בה גם מעשי סחיטה, חטיפות, איומים ואלימות.
הפרשיות פוענחו בחודשים האחרונים, וכל הפרשה עצמה נחשפה במסגרת חקירה אחרת לחלוטין. במשטרה מתכוונים להגיש הצהרת תובע, המצביעה על כוונת הפרקליטות להגיש כתבי אישום חמורים נגד חלק מהמעורבים בשלב זה. המעורבים נעצרו ב-29 באוקטובר.
מרבית הפרטים בפרשה, שבגינה לא מעט דמויות עברייניות נמלטו לחו"ל, הם כאמור חסויים עדיין וידועים לחוקרים, בראשותו של מפקד ימ"ר תל אביב נצ"מ עופר מועלם וכן לעורכי הדין של חלק מהחשודים העצורים זו תקופה ארוכה. חלק מהפרטים פרצו חומת סודיות והתגלגלו אל גורמי הפשיעה עצמם, שכן היעלמותם המסתורית של כמה מעורבים החלה לעורר גל שמועות. "ברגע שעצרו שניים מהחשודים כולם הבינו שלמשטרה יש בינגו ביד" אמר גורם שמכיר את הפרטים, "זה כמו תיבת פנדורה שנפתחה על ידי החוקרים ועובתה כל יום כמעט בפרטים וראיות" הם מסבירים.