בת 27 נעצרה בחשד לסחר בסמים באמצעות "טלגראס"

תושבת נתניה חשודה בביצוע עשרות עסקאות באמצעות היישומון בהן קבעה עם הקונים מתחת לביתם. מעצרה הוארך בבית משפט השלום בתל אביב עד מחר

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
סם מסוג מריחואנה שנתפס בידי הסוחרת
סם מסוג מריחואנה שנתפס בידי הסוחרת | צילום: דוברות המשטרה

תושבת נתניה בת 27 נעצרה בחשד לסחר בסמים באמצעות אפליקציית "טלגראס", כך נמסר היום (ראשון) מדוברות המשטרה. הצעירה חשודה בביצוע עשרות עסקאות בהן קבעה עם הקונים מתחת לביתם. מעצרה הוארך בבית משפט השלום בתל אביב עד מחר. במסגרת חקירה סמויה שהתנהלה על ידי חוקרי מרחב ירקון של המשטרה, עלה חשד כי החשודה נוהגת לסחור בסם מסוג מריחואנה באמצעות אפליקציית "טלגראס".

על פי החשד, לאחר מכירת הסם, נהגה החשודה לקבוע עם הקונים מתחת לביתם, שם התבצעו אותן עסקאות סמים. לאחר חקירה סמויה ומורכבת, במהלכה נאספו ראיות לביצוע עשרות עסקאות, החשודה נעצרה בתאריך 29 במרץ והובאה לחקירה בתחנת משטרת גלילות, שם נחקרה בחשד לסחר בסמים.

בהמשך הובאה להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב. מעצרה הוארך עד מחר, ה-2 באפריל. מהמשטרה נמסר כי היא "תמשיך במאבק נגד נגע הסמים, הפצתו ומכירתו ברבים, גם כשהמדובר הוא בהפצה ובייבוא סמים דרך המרחב הווירטואלי".

תגיות:
מריחואנה
/
סחר בסמים
/
טלגראס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף